Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cazul politistului pedofil: cum au dovedit anchetatorii ca a agresat o fetita si in 2012. Parchetul Capitalei desfiinteaza afirmatiile ministrului Carmen Dan

Adevărul Adevărul,
Cazul politistului pedofil: cum au dovedit anchetatorii ca a agresat o fetita si in 2012. Parchetul Capitalei desfiinteaza afirmatiile ministrului Carmen Dan

Dupa ce a fost identificat in cazul agresarii sexuale a celor doi copii din Drumul Taberei, agentul Eugen Stan a ajuns principalul suspect intr-un alt caz care a avut loc in 2012. Este vorba de agresarea sexuala a unei fetite de sapte ani. in acelasi timp, Parchetul Capitalei anunta ca se desfasoara urmarirea penala in rem pentru agresarea, in 2009, a unui minor, contrazicand-o astfel pe Carmen Dan, care a spus ca aceste fapte s-ar fi prescris. continuă pe Adevărul

Noi informatii in cazul politistului pedofil. Ce spune reprezentantii Politiei Romane

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului General de Politie a dat declaratii cu privire la cazul politistului pedofil. Persoana banuita de savarsirea actiunii de agresiune sexuala a fost de.

Noi informatii in cazul politistului pedofil. Ce spun reprezentantii Politiei Romane

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului General de Politie a dat declaratii cu privire la cazul politistului pedofil. Persoana banuita de savarsirea actiunii de agresiune sexuala a fost de.

Rasturnare de situatie in cazul politistului pedofil. Ce spune avocatul barbatului

Avocatul politistului pedofil a iesit in urma cu putin timp de la audieri pentru declaratii. Se pare ca barbatul si-a recunoscut faptele savarsite din 2012 si de anul acesta. Eugen Stan a fost.

Pedofilul de la Rutiera. Cum au dovedit anchetatorii ca barbatul a agresat o fetita si in 2012

Dupa ce a fost identificat in cazul agresarii sexuale a celor doi copii din Drumul Taberei, agentul Eugen Stan a ajuns principalul suspect intr-un alt caz care a avut loc in 2012. Este vorba de agresarea sexuala a unei fetite de sapte ani. in acelasi timp, Parchetul Capitalei anunta ca se desfasoara urmarirea penala in rem pentru agresarea, in 2009, a unui minor, contrazicand-o astfel pe Carmen Dan, care a spus ca aceste fapte s-ar fi prescris.

Noi informatii socante in cazul politistului pedofil

Au aparut noi informatii in privinta politistului care a recunoscut ca a agresat doi copii in lift. Anchetatorii au stabilit ca a agresat sexual o alta fetita in anul 2012 si se fac.

Rasturnare de situatie in cazul politistului-pedofil. Noi teste ADN demonstreaza ca ar fi agresor si intr-un al treilea caz. Incidentul a avut loc in 2009

Update: Lovitura in dosarul politistului suspectat de pedofilie. Testele ADN arata ca acesta ar fi agresat sexual o fetita si in anul 2009. Agresiunea de atunci a avut loc tot intr-un lift, i.

Carmen Dan, contrazisa de Parchetul Capitalei in cazul politistului-pedofil

Eugen Stan, politistul acuzat ca a agresat sexual doi copii in liftul unui bloc din Capitala, ar mai fi suspect in alte 15 cazuri, comise incepand din 2009. Ministrul de Interne, Carmen Dan, a .

Ultimele informatii despre cazul politistului pedofil. Barbatul ar putea fi pus sub acuzare pentru o fapta din 2012

Politistul pedofil poate fi pus, luni seara, sub acuzare, pentru o fapta de pedofilie din 2012. Barbatul va fi scos din arest si va fi dus la politie pentru a fi pus sub acuzare pentru aceasta noua.

Identitatea politistului-PEDOFIL era cunoscuta de DUMINICA SEARA! Politia l-a dus la audieri ABIA LUNI (VIDEO)

Ies la iveala noi detalii in cazul politistului-pedofil. Diana Sarca, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, a declarat ca se cunostea identitatea barbatului inca de duminica seara, dar.

JEG UMAN! Reactia comisarului Berbeceanu in cazul politistului pedofil

Fostul sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate BCCO) Alba Iulia,Traian Berbeceanu, a reactionat dur dupa aflarea vestii ca pedofilul din Capitala este agent la Politia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )