Libnet.ro
UNICEF

07:15

Carmen Dan, despre dosarul protestului din 10 august: Eu voi fi bomboana de pe coliva sau cireasa de pe tort

Hotnews Hotnews,
 Carmen Dan, despre dosarul protestului din 10 august: Eu voi fi bomboana de pe coliva sau cireasa de pe tort

Ministrul de interne, Carmen Dan, a declarat, miercuri, ca nu a fost deocamdata citata in dosarul privind protestul din 10 august, dar se asteapta ca acest lucru sa se intample. Pana acum nu am primit citatie, nu am primit invitatie, dar cred ca in aceeasi strategie asta se va intampla intr-o ultima instanta si eu voi fi bomboana de pe coliva sau cireasa de pe tort, a spus Carmen Dan, la Antena 3. continuă pe Hotnews

Seful Jandarmeriei, Catalin Sindile, audiat la Parchetul General in dosarul protestului din 10 august

Colonelul Ionut Catalin Sindile, seful interimar al Jandarmeriei Romane, s-a prezentat, joi, la Parchetul General, in dosarul privind protestul din 10 august. Ionut Catalin Sindile a precizat la.

Carmen Dan, despre dosarul sefilor din Jandarmerie

Ministrul de Interne a vorbit, luni, despredosarul sefilor din Jandarmerie. Carmen Dan spune ca aceasta este o alta incercare de intimidare a Jandarmeriei. Nu vad in aceasta actiune decat o.

Carmen Dan, despre dosarul sefilor din Jandarmerie: O actiune de intimidare a unei institutii

Ministrul de Interne a vorbit, luni, despredosarul sefilor din Jandarmerie. Carmen Dan spune ca aceasta este o alta incercare de intimidare a Jandarmeriei. Nu vad in aceasta actiune decat o.

Efectul protestului din 10 august. Carmen Dan anunta modificarea legii adunarilor publice: Eu, ca ministru, mi asum acest demers

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a anuntat, marti, in timpul audierilor din Senat pe tema protestului din 10 august, ca isi va asuma un proiect de modificare a legii adunarilor publice. Ministrul nu a precizat care va fi forma exacta, sugerand ca va fi un proiect de lege prin referirea la dezbaterea sa in Parlament. Anuntul lui Dan vine la scurt timp dupa ce, in aceeasi comisie, prefectul Capitalei a cerut schimbarea cadrului legislativ.

Fostul sef al Jandarmeriei, audiat la Parchetul General in dosarul protestelor din 10 august

Fostul sef al Jandarmeriei Romane, Sebastian Cucos, a fost audiat joi la Parchetul General, in dosarul protestelor din 10 august. Procedura este in desfasurare, a declarat avocata acestuia, Monica Anton, care.

Secretarul de stat Mihai Dan Chirica din MAI, la Parchetul General n dosarul protestelor din 10 august

Mihai Dan Chirica, secretar de stat in MAI, s-a prezentat miercuri dimineata la sediul Parchetului General pentru a fi audiat in dosarul protestului din 10 august, in care acesta a fost pus sub acuzare pentru complicitate la abuz in serviciu si participatie improprie la purtare abuziva.

Carmen Dan, despre DEMISIE: Sunt un om responsabil. Iau cea mai corecta decizie (VIDEO)

Carmen Dan a fost audiata, marti, in Comisia de Aparare a Senatului, unde a datd eclaratii pe tema protestului din 10 august. intrebata despre o posibila demisie, Dan a spus ca va lua decizia cea mai.

Carmen Dan spune ca nu a fost citata la Parchetul General in dosarul violentelor din 10 august, dar crede ca va fi chemata: Eu voi fi bomboana de pe coliva

Ministrul de Interne, Carmen Dan, spune ca pana acum nu a primit citatie pentru audieri la Parchetul General in dosarul violentelor din 10 august, dar ca se asteapta sa fie chemata intr-o ultima instanta si sa fie bomboana de pe coliva sau cireasa de pe tort.

Fostul sef al Jandarmeriei Romane, audiat la Parchetul General in dosarul violentelor de la protestul din 10 august

Sebastian Cucos, fostul sef al Jandarmeriei, a ajuns, joi, la Parchetul General pentru audieri in dosarul violentelor din 10 august. Acesta este cercetat pentru complicitate la abuz in serviciu si complicitate.

Carmen Dan se tine de ironii cand discuta despre proteste

Ministrul de interne, Carmen Dan, se tine de ironii atunci cand discuta despre dosarul protestului din 10 august. Carmen Dan a fost invitata la Antena 3, unde a discutat despre protestul din 10 august, in aceeasi nota ca pana acum. Aceasta a declarat ca fata de 69 dintre participantii violenti de la protest au fost [] .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )