Libnet.ro
UNICEF

17:00

Carmen Dan, despre Valea Uzului: A existat o evidenta mobilizare a ultrasilor de ambele parti

Adevărul Adevărul,
Carmen Dan, despre Valea Uzului: A existat o evidenta mobilizare a ultrasilor de ambele parti

Ministrul de Interne Carmen Dan a declarat luni, cu privire la incidentele din Valea Uzului, de Ziua Eroilor, ca a cerut un raport si in urma verificarilor poate sa anunte ca fortele de ordine si-au facut datoria, chiar daca a existat o evidenta activitate de mobilizare a ultrasilor de ambele parti. continuă pe Adevărul

Carmen Dan, despre scandalul de la Valea Uzului: Reprezentantii Politiei si ai Jandarmeriei si-au atins obiectivele

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a facut declaratii, in cadrul unei conferinte de presa, legate de scandalul de la Valea Uzului. Un al doilea subiect fierbinte din ultimele zile este legat de situatia.

Carmen Dan, despre tensiunile din Valea Uzului: Pare tot mai evident ca anumite persoane au alimentat o stare de tensiune in speranta generarii unui conflict (VIDEO)

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca din punctul sau de vedere, politistii si jandarmii si-au atins obiectivele misiunii de la Cimitirul din Valea.

Carmen Dan, despre raportul privind votul din diaspora: Am convenit cu premierul ca sa fie facut public de catre Ministerul Interne

Carmen Dan, ministrul Afacerilor de interne a anuntat, luni, ca a discutat cu premierul si au convenit ca raportul referitor la votul din diaspora de la alegerile europarlamentare din 26 mai sa fie facut public de catre Ministerul Afacerilor Interne MAI).

Jandarmeria Romana: La Valea Uzului nu au existat violente

Jandarmeria Romana a emis un comunicat prin care precizeaza, fara echivoc, faptul ca la Valea Uzului nu au existat violente intre participanti sau intre participanti si fortele de ordine.

Ministrul de Interne spune ca jandarmii si politia si-au atins obiectivele misiunii in timpul incidentelor de la Valea Uzului: Singurul lucru ramas in discutie este cum s-a ajuns ca portile cimitirului sa fie rupte

Ministrul de Interne Carmen Dan a declarat luni, cu privire la incidentele din Valea Uzului, de Ziua Eroilor, ca a cerut un raport si in urma verificarilor poate sa anunte ca fortele de ordine si-au facut datoria, chiar daca a existat o evidenta activitate de mobilizare a radicalilor sau a ultrasilor de ambele parti.

Carmen Dan: in 10 mai am avut o intalnire cu prefectul de Bacau si primarul din Darmanesti pentru a analiza situatia cimitirului din Valea Uzului

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a anuntat luni ca in data de 10 mai a avut o intalnire cu prefectul si subprefectul de Bacau, dar si cu primarul din Darmanesti, pentru a analiza situatia cimitirului din Valea Uzului.

Dupa ce initial a anuntat ca nu au fost constante incidente la Valea Uzului, Jandarmeria Romana anunta deschiderea unui dosar penal pentru distrugerea portii de acces in cimitir (VIDEO)

Rasturnare de situatie privind evenimentele de miercuri de la Cimitirul International Valea Uzului! Dupa ce initial anuntase ca nu au existat nu au existat violente intre participanti, dar nici intre.

Prima reactie a premierului Viorica Dancila in scandalul de la Valea Uzului: care e solutia gasita de Guvern

Despre scandalul de la Valea Uzului s-a tot vorbit in ultima perioada, dar premierul Viorica Dancila nu a avut nicio pozitie publica. Acum, Guvernul afirma ca a identificat o posibila solutie pentru detensionarea conflictului din zona. Scandalul de la cimitirul din Valea Uzului dintre etnicii maghiari si extremistii romani a intrat si in atentia Guvernului.

KELEMEN HUNOR DESPRE INCIDENTELE DE LA CIMITIRUL VALEA UZULUI, Romania si-a aratat fata adevarata

Incidentele de joi de la cimitirul din Valea Uzului au reprezentat un act de vandalism si de barbarie, iar UDMR va sesiza forurile internationale, a declarat la RFI presedintele Uniunii, Kelemen Hunor.

Kelemen, despre preluarea Cimitirului Valea Uzului de catre Ministerul Apararii: Nu am incredere in aceasta solutie

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, crede ca solutia de preluare de catre MApN a Cimitirului International al Eroilor din Valea Uzului, unde au avut loc scene tensionate intre romani si maghiari de Ziua Eroilor, nu este una buna, iar el nu are incredere ca nationalizarea ar fi o rezolvare, dupa ce institutiile statului nu au vrut sau nu au putut opri incidentele din 6 iunie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )