Libnet.ro
UNICEF

17:00

Carmen Dan, despre scandalul de la Valea Uzului: Reprezentantii Politiei si ai Jandarmeriei si-au atins obiectivele

Antena3 Antena3,
Carmen Dan, despre scandalul de la Valea Uzului: Reprezentantii Politiei si ai Jandarmeriei si-au atins obiectivele

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a facut declaratii, in cadrul unei conferinte de presa, legate de scandalul de la Valea Uzului. Un al doilea subiect fierbinte din ultimele zile este legat de situatia. continuă pe Antena3

Carmen Dan, despre Valea Uzului: A existat o evidenta mobilizare a ultrasilor de ambele parti

Ministrul de Interne Carmen Dan a declarat luni, cu privire la incidentele din Valea Uzului, de Ziua Eroilor, ca a cerut un raport si in urma verificarilor poate sa anunte ca fortele de ordine si-au facut datoria, chiar daca a existat o evidenta activitate de mobilizare a ultrasilor de ambele parti.

Carmen Dan, despre tensiunile din Valea Uzului: Pare tot mai evident ca anumite persoane au alimentat o stare de tensiune in speranta generarii unui conflict (VIDEO)

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca din punctul sau de vedere, politistii si jandarmii si-au atins obiectivele misiunii de la Cimitirul din Valea.

Scandalul Valea Uzului. Oficial ungar: Ambasadorul Romaniei a refuzat sa se prezinte la Ministerul de Externe / Ungaria asteapta ca Romania sa investigheze temeinic acest caz rusinos

Ambasadorul Romaniei in Ungaria, convocat la Ministerul ungar de Externe pentru a da explicatii despre incidentele de la Cimitirul Eroilor din Valea Uzului, a refuzat sa se prezinte si a refuzat dialogul intr-un mod fara precedent in diplomatie, a declarat vineri, la Budapesta, Levente Magyar, secretarul de stat din Ministerul ungar al Afacerilor Externe si Comertului Exterior, responsabil de relatia cu Parlamentul, scrie agentia ungara de presa MTI. De asemenea, oficialul ungar a subliniat ca Ungaria asteapta din partea Romaniei sa investigheze temeinic acest caz rusinos si sa ofere o explicatie credibila cu privire la modul in care au putut avea loc aceste evenimente.

Carmen Dan, despre raportul privind votul din diaspora: Am convenit cu premierul ca sa fie facut public de catre Ministerul Interne

Carmen Dan, ministrul Afacerilor de interne a anuntat, luni, ca a discutat cu premierul si au convenit ca raportul referitor la votul din diaspora de la alegerile europarlamentare din 26 mai sa fie facut public de catre Ministerul Afacerilor Interne MAI).

Presedintele ungar, despre ce s-a intamplat in Valea Uzului: Nu este un act demn de o tara europeana

Presedintele Ungariei, Janos ader, a declarat, referitor la incidentele din Valea Uzului, ca tot ce s-a intamplat in cimitirul militar a fost profanare, a fost ilegal, incalcandu-se un acord international, si a fost si profund imoral, potrivit MTI, citata de Mediafax.

Prima reactie a premierului Viorica Dancila in scandalul de la Valea Uzului: care e solutia gasita de Guvern

Despre scandalul de la Valea Uzului s-a tot vorbit in ultima perioada, dar premierul Viorica Dancila nu a avut nicio pozitie publica. Acum, Guvernul afirma ca a identificat o posibila solutie pentru detensionarea conflictului din zona. Scandalul de la cimitirul din Valea Uzului dintre etnicii maghiari si extremistii romani a intrat si in atentia Guvernului.

Presedintele Ungariei, acuzatii grave dupa scandalul de la Valea Uzului

Presedintele Ungariei, Janos Ader, a apreciat ca incidentul de joi, de la cimitirul militar din Valea Uzului, este blasfemiator, contrar legislatiei acordurilor internationale, si totodata profund imoral,.

Gabriel Oprea sustine ca anumite entitati sunt implicate in scandalul de la Valea Uzului pentru a promova dezbinare si ura intre romani si maghiari

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a lansat un mesaj in care condamna tensiunile care au dus la conflictul dintre romani si maghiari in jurul Cimitirului International Valea Uzului. in acest mesaj, fostul ministru.

Viorica Dancila intervine in scandalul de la Valea Uzului: Orice instigare la dezbinare intre cetatenii romani este intolerabila. Guvernul ia in calcul trecerea cimitirul sub controlul MApN

La doua zile de la incidentele grave de la Cimitirul International Valea Uzului, premierul Viorica Dancila a iesit public pentru a condamna instigarile la conflict romano-maghiar si a facut un apel la.

Carmen Dan: in 10 mai am avut o intalnire cu prefectul de Bacau si primarul din Darmanesti pentru a analiza situatia cimitirului din Valea Uzului

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a anuntat luni ca in data de 10 mai a avut o intalnire cu prefectul si subprefectul de Bacau, dar si cu primarul din Darmanesti, pentru a analiza situatia cimitirului din Valea Uzului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )