Libnet.ro
UNICEF

19:45

CARMEN DAN: Niciodata nu mi-a fost rusine de eticheta &171;omul lui Liviu Dragnea &187;

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CARMEN DAN: Niciodata nu mi-a fost rusine de eticheta &171;omul lui Liviu Dragnea &187;

Fostul ministrul de Interne, Carmen Dan a scris pe Facebook ca l-a gasit pe Liviu Dragnea, de ziua lui, acelasi om puternic si semet si sustine ca nu i-a fost niciodata rusine de eticheta omul lui Liviu Dragnea care i-a fost pusa. continuă pe Ziarul Bursa

CARMEN DAN: Niciodata nu mi-a fost rusine de eticheta &171;omul lui Liviu Dragnea &187;

Fostul ministrul de Interne, Carmen Dan a scris pe Facebook ca l-a gasit pe Liviu Dragnea, de ziua lui, acelasi om puternic si semet si sustine ca nu i-a fost niciodata rusine de eticheta omul lui Liviu Dragnea care i-a fost pusa.

Liviu Dragnea, aniversare in spatele gratiilor. Marturisirea trista facuta de Carmen Dan dupa ce a vorbit cu fostul lider PSD

Carmen Dan a marturisit, miercuri seara, ca a vorbit la telefon cu Liviu Dragnea, cand a fostul presedinte PSD a implinit 58 de ani. Fostul ministru de interne a scris pe Facebook ca a regasit acelasi om puternic si semet, pe care cei care il hulesc astazi si ii pronunta numele in soapta, nu mai pridideau sa-l complimenteze.

Un protestatar ranit pe 10 august 2018 in Piata Victoriei cere, in instanta extinderea investigatiei si asupra decidentilor politici: Barbatul vrea ca Liviu Dragnea si Carmen Dan sa fie anchetati (VIDEO)

Un protestatar gazat si ranit la picior de o grenada, in timpul interventiei jandarmilor la protestul din 10 august 2018, cere in instanta redeschiderea anchetei si cu privire la decidentii politici, Carmen.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )