Libnet.ro
UNICEF

17:45

Carmen Dan, PRIMA REACTIE dupa actiunea in forta a jandarmilor in Piata Victoriei: Nu ministrul coordoneaza interventiile Jandarmeriei (VIDEO)

B1 B1,
Carmen Dan, PRIMA REACTIE dupa actiunea in forta a jandarmilor in Piata Victoriei: Nu ministrul coordoneaza interventiile Jandarmeriei (VIDEO)

La o zi dupa protestele violente din Piata Victoriei, ministrul de Interne, Carmen Dan, si-a facut aparitia la Spitalul Floreasca acolo unde sunt internati mai multi raniti in urma interventiei brutale a. continuă pe B1

Halep, prima reactie dupa calificarea in finala Rogers Cup: Cand sunt obosita, sunt relaxata si pot juca un tenis mai bun

Simona Halep a declarat, sambata, dupa calificarea in finala turneului de la Montreal, ca atunci cand este obosita, este relaxata, astfel ca poate juca un tenis mai bun, ea facand referire la faptul ca a.

Calin Popescu Tariceanu, prima reactie dupa incidentele din Piata Victoriei: Reactia institutiilor statului este importanta pentru democratia din Romania

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a transmis, sambata, un mesaj de suport pentru Jandarmerie si Politie si a criticat declaratiile presedintelui Klaus Iohannis si liderilor Opozitiei,.

Jandarmeria Romana, prima reactie dupa violentele de la mitingul diasporei

Reprezentantii Jandarmeriei Romane vor sustine, sambata, la ora 10,15, o conferinta de presa despre evenimentele violente petrecute cu ocazia mitingului. in curs de actualizare .

Carmen Dan admite ca s-a aflat la sediul MAI in timpul protestelor: Nu am intervenit in coordonarea operativa

Ministrul de Interne Carmen Dan a negat faptul ca ar fi coordonat actiunea in forta a jandarmilor la protestul din Piata Victoriei, insa a admis ca si-a intrerupt concediul si a fost prezenta la sediul MAI.

Carmen Dan, primele declaratii pe tema protestelor

Actualizare 17. 42 Interventia in forta a jandarmeriei, justificata de provocari Carmen Dan considera ca interventia in forta a Jandarmeriei la protestele din Piata Victoriei a fost justificata de provocarile huliganilor. Ministrul declara ca reactia presedintelui Klaus Iohannis, care a vorbit despre interventia brutala a jandarmilor, a fost una prematura.

Presedintele Klaus Iohannis, reactie dupa incidentele violente din Piata Victoriei: Condamn ferm interventia brutala a Jandarmeriei

Klaus Iohannis a avut o prima reactie dupa incidentele extrem de violente de la mitingul Diasporei din Piata Victoriei. intr-o democratie autentica este dreptul fiecarui om sa protesteze, dar violenta nu.

SURSE: Interventia in forta a jandarmilor in Piata Victoriei, COORDONATA de CARMEN DAN

Interventia in forta a jandarmilor la protestul de vineri seara, din Piata Victoriei, a fost coordonata de ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, potrivit unor surse, citate de Stiripesurse. ro. in.

Klaus Iohannis, o noua reactie dupa VIOLENTELE din Piata Victoriei: Carmen Dan sa-si asume responsabilitatea pentru modul in care a gestionat situatia

Presedintele Klaus Iohannis cere ministrului de Interne Carmen Dan sa-si asume responsabilitatea pentru modul in care a gestionat situatia din timpul protestelor violente care au avut loc vienri seara in Piata.

Carmen Dan: Despre legalitatea actiunilor Jandarmeriei, nu domnul presedinte trebuie sa se pronunte, ci Parchetul Militar (VIDEO)

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat sambata ca presedintele Klaus Iohannis nu trebuie sa se pronunte asupra interventiei jandarmilor din Piata Victoriei, Parchetul Militar fiind abilitat sa faca.

Carmen Dan, declaratii de ultima ora. Ce se intampla cu jandarmii raniti

Ministrul Carmen Dan i-a vizitat pe jandarmii internati in spital si a vorbit despre starea lor de sanatate. Stefania este bine, toti vor fi externati maine. Starea ei este buna, nu sunt motive sa ne.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )