Libnet.ro
UNICEF

17:30

Presedintele Klaus Iohannis, reactie dupa incidentele violente din Piata Victoriei: Condamn ferm interventia brutala a Jandarmeriei

Antena3 Antena3,
Presedintele Klaus Iohannis, reactie dupa incidentele violente din Piata Victoriei: Condamn ferm interventia brutala a Jandarmeriei

Klaus Iohannis a avut o prima reactie dupa incidentele extrem de violente de la mitingul Diasporei din Piata Victoriei. intr-o democratie autentica este dreptul fiecarui om sa protesteze, dar violenta nu. continuă pe Antena3

Presedintele Klaus Iohannis a demis un judecator de la Tribunalul Bucuresti: Care este motivatia din spatele deciziei

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul de eliberare din functie a judecatoarei Antonela-Anemary Cristea fosta Costache). Aceasta deciziei vine in urma unei propunerei facute de CSM dupa ce.

Lege importanta promulgata de presedintele Klaus Iohannis: Cum vor fi romanii afectati

Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri proiectul de lege privind modificarea Legii 255/2010 privind exproprierea pentru cauza de utilitate publica. Odata cu aceasta lege se extinde lista de lucrari .

Tudor Chirila, dupa incidentele violente de la mitingul diasporei: Instigatorii trebuie izolati. O Romanie normala nu se obtine prin violenta VIDEO

Tudor Chiria a facut apel la calm dupa incidentele violente din Piata Victoriei, in care jandarmii au recurs la gaze lacrimogene pentru a opri inaintarea manifestantilor. Artistul subliniaza ca violenta nu este o solutie, ci un numar cat mai mare de oameni pasnici va reusi sa faca diferenta la mitingul Diasporei.

Dosar de inalta tradare pentru seful statului

Se pare ca PSD si-a desemnat inamicul principal in lupta sa impotriva statului paralel. Cel putin asa reiese din declaratia pe care liderul social-democrat Liviu Dragnea a facut-o cu privire la un document neoficial in care presedintele Klaus Iohannis este acuzat de inalta tradare.

Reactie a presedintelui Klaus Iohannis: Condamn ferm interventia brutala a Jandarmeriei, puternic disproportionata/ Ministrul de Interne trebuie sa dea urgent explicatii

Presedintele Klaus Iohannis condamna interventia brutala a Jandarmeriei la protestul din Piata Victoriei. intr-un mesaj transmis vineri seara pe Facebook, seful statului spune ca violenta nu este acceptabila, indiferent de optiunile politice, si considera interventia jandarmilor puternic disproportionata in raport cu manifestarile majoritatii oamenilor din Piata. El cere ministrului de interne Carmen Dan sa dea urgent explicatii pentru modul in care a gestionat evenimentele.

Replica lui Eugen Teodorovici pentru Klaus Iohannis: Are bani pentru deplasari

Presedintele Klaus Iohannis ataca dur guvernul, dupa rectificarea bugetara prin care Administratie Prezidentiala pierde peste 10 milioane lei. Prin vocea purtatorului de cuvant, presedintia acuza coalitia.

Klaus Iohannis, anunt OFICIAL: Numiri importante intr-o institutie cheie

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, un decret care priveste o institutie importanta. Mai exact, seful statului i-a numit pe Diana Raluca Lupescu si pe Alexandru Avram ca membri in Consiliul.

Legea exproprierii, promulgata de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, astazi, decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 255/2010 privind exproprierea pentru cauza de utilitate publica, necesara realizarii unor obiective de interes national, judetean si local, conform Agerpres.

Teorie-bomba: Klaus Iohannis are un infiltrat, in slujba lui Ciolos, in cercul de consilieri de la Cotroceni

Bogdan Chirieac are o teorie-bomba legata de gafele facute de Klaus Iohannis in ultima perioada. Analistul politic este de parere ca in echipa de consilieri ai sefului statului s-a infiltrat un om care ar face.

Liderii PSD pun la cale acuzarea lui Klaus Iohannis intr-o sedinta la finalul lunii august

Liderul grupului PSD din Camera Deputatilor, Daniel Suciu, a declarat, luni, cu privire la o eventuala punere sub acuzare a presedintelui Klaus Iohannis pentru inalta tradare, ca prioritatile social-democratilor vor fi stabilite la reuniunea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2464 seconds )