Libnet.ro
UNICEF

01:05

Carmen Dan, razbunatoare: Cere demisia lui Radu Gavris care a vorbit fara voia ei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Carmen Dan, razbunatoare: Cere demisia lui Radu Gavris care a vorbit fara voia ei

Carmen Dan, Ministru de Internet si fosta secretara la o scoala din Videle, se foloseste de ocazia generata de scandalul politistului suspectat de pedofilie pentru a cere demisia lui Radu Gavris, Seful Serviciului Omoruri din Politia Capitalei. continuă pe Wall-Street Ro

Propunere surpriza a ministrului de Interne, Carmen Dan, in scandalul politistului acuzat de pedofilie: Cere demisia sefului Serviciului Omoruri, cel care criticase dur schimbarile propuse de PSD-ALDE la Codurile Penale

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a folosit ocazia generata de scandalul politistului acuzat de pedofilie pentru a cere demisia Seful Serviciului Omoruri din Politia Bucuresti, Radu Gavris, cel care, la sfarsitul lunii decembrie, criticase dur modificarile pe care parlamentarii PSD-ALDE vor sa le opereze la Codurile Penale. Gavris este unul dintre cei mai apreciati politisti romani, structura pe care o conduce avand zero cazuri de crima cu autor necunoscut.

Carmen Dan: Decizia de a cere schimbarea sefului Politiei Romane nu are legatura cu spectrul politic

Decizia de a cere schimbarea sefului Politiei Romane nu are legatura cu spectrul politic, este strict o decizie manageriala, a declarat marti, la Antena 3, ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan.

Carmen Dan: Decizia de a cere schimbarea sefului Politiei Romane nu are legatura cu spectrul politic/ Nu ma interesa ancheta, ci mecanismele prin care un politist cu probleme comportamentale poate ramane in plan operativ

Decizia de a cere schimbarea sefului Politiei Romane nu are legatura cu spectrul politic, este strict o decizie manageriala, a declarat marti, la Antena 3, ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan.

CONSILIERUL personal al lui CARMEN DAN a lucrat la Brigada Politiei Rutiere, dar NU L-A RECUNOSCUT pe AGENTUL-PEDOFIL. Ministrul nu a catadicsit SA-L DEMITA

Ministrul de Interne a cerut mai multe demisii in urma modului dezastruos in care s-au miscat autoritatile in cazul politistului-pedofil. Carmen Dan a cerut demisia inclusiv a sefului Politiei.

Consilierul personal al lui Carmen Dan a lucrat la Brigada Politiei Rutiere, dar nu l-a recunoscut pe agentul-pedofil. Ministrul nu a catadicsit sa-l demita

Ministrul de Interne a cerut mai multe demisii in urma modului dezastruos in care s-au miscat autoritatile in cazul politistului-pedofil. Carmen Dan a cerut demisia inclusiv a sefului Politiei.

Secretara de la Interne SE RAZBUNA PE POLITISTUL care a avertizat ca DECIZIILE PSD VOR SCAPA DE PUSCARIE criminalii si violatorii. Carmen Dan cere DEMISIA sefului Serviciului Omoruri

Dulce razbunare! Ministrul Carmen Dan a gasit vinovatii pentru depistarea tarzie a politistului-pedofil de la Rutiera. Aceasta i-a cerut demisia, printre altii, sefului Serviciului Omoruri, Radu Gavris, .

Marian Godina lanseaza un apel pentru sustinerea sefului Serviciului Omoruri, caruia Carmen Dan i-a cerut demisia: Sa ne aratam revolta si sa demonstram ca nu mai suntem vechii obedienti cu am inteles, sa traiti!

Politistul Marian Godina a lansat marti, pe pagina sa de Facebook, un apel catre colegii sai, dar si catre toti cei care doresc sa-si arate sustinerea fata de seful Serviciului Omoruri din Politia Capitalei, comisarul Radu Gavris, caruia ministrul de Interne, Carmen Dan, i-a cerut marti demisia, ca urmare a cazului politistului de la Rutiera acuzat de pedofilie. Godina afirma ca se doreste demiterea lui Gavris pentru ca si-a permis sa vorbeasca si ca decapitarea acestuia ar insemna decapitarea oricui isi permite sa iasa din rand. Sa ne aratam revolta si sa demonstram ca nu mai suntem vechii obedienti cu am inteles, sa traiti!. Un politist care poarta arma nu poate cunoaste cuvantul teama, mai ales teama de a vorbi, a facut apel Godina.

Cine este seful Serviciului Omoruri caruia Carmen Dan i-a cerut demisia: l-a anchetat pe Interesul National si a criticat modificarile Codurilor Penale

Comisarul Radu Gavris, seful Serviciului Omoruri din Politia Capitalei, cel care a coordonat echipa care l-a capturat pe pedofilul Eugen Stan pentru ca ulterior ministrul Carmen Dan sa-i ceara demisia, are impreuna cu echipa lui, performante neatinse de nicio alta structura similara din Europa. A fost si foarte critic atunci s-a discutat despre modificarea Codurilor Penale, ministrul Carmen Dan atragandu-i atentia ca nu ar trebui sa comenteze.

USR cere demisia ministrului de Interne, Carmen Dan, pentru modul in care a gestionat cautarile agresorului sexual

USR cere demisia ministrului de Interne, Carmen Dan, pentru modul in care a gestionat cautarile barbatului care a agresat sexual doi copii in liftul unui bloc din cartierul Drumul Taberei.

Vicepresedintele Comisiei de aparare din Camera Deputatilor cere demisia lui Carmen Dan

Liberalul Ovidiu Raetchi, vicepresedintele Comisiei de aparare din Camera Deputatilor, cere demisia ministrului de Interne, Carmen Dan, in conditiile in care autoritatile au reusit sa gaseasca suspectul de pedofilie la doar trei zile dupa ce au fost facute publice imaginile cu acesta. Mai mult, suspectul este agent la Brigada Rutiera.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )