Libnet.ro
UNICEF

05:30

USR cere demisia ministrului de Interne, Carmen Dan, pentru modul in care a gestionat cautarile agresorului sexual

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
USR cere demisia ministrului de Interne, Carmen Dan, pentru modul in care a gestionat cautarile agresorului sexual

USR cere demisia ministrului de Interne, Carmen Dan, pentru modul in care a gestionat cautarile barbatului care a agresat sexual doi copii in liftul unui bloc din cartierul Drumul Taberei. continuă pe Ziarul Bursa

Vicepresedintele Comisiei de aparare din Camera Deputatilor cere demisia lui Carmen Dan

Liberalul Ovidiu Raetchi, vicepresedintele Comisiei de aparare din Camera Deputatilor, cere demisia ministrului de Interne, Carmen Dan, in conditiile in care autoritatile au reusit sa gaseasca suspectul de pedofilie la doar trei zile dupa ce au fost facute publice imaginile cu acesta. Mai mult, suspectul este agent la Brigada Rutiera.

Mesajul lui Raetchi catre Dragnea si Carmen Dan, dupa ce un obiectiv cu grad ridicat de risc, pazit de jandarmi, a fost spart de hoti

Deputatul liberal Ovidiu Raetchi, vicepresedinte al Comisiei pentru aparare, ordine publica si siguranta nationala, sustine ca spargerea resedintei ambasadorului din Pakistan, obiectiv cu grad ridicat de risc pazit de jandarmi, ar trebui sa-i arate ministrului de Interne Carmen Dan faptul ca Jandarmeria trebuie sa-si perfectioneze atributiile, nu sa primeasca sarcini bizare.

Niculae Badalau, despre Carmen Dan: Doamna ministru conduce foarte bine ministerul, cu o mana de barbat

Presedintele Executiv al PSD, Niculae Badalau, a declarat, luni, ca ministrul de Interne, Carmen Dan, conduce foarte bine ministerul, cu o mana de barbat, relateaza News. ro.

Angajari noi la MAI! Anuntul facut de ministrul Carmen Dan

Ministrul Carmen Dan a afirmat sambata ca in Ministerul Afacerilor Interne vor fi in acest an aproximativ 6. 000 de angajati noi, adaugand ca se doreste ca in cel mult patru ani sa se.

Carmen Dan, despre deficitul de personal: Anul acesta, vom avea alaturi de noi, in marea familie a ministerului, aproximativ 6.000 de noi angajati

Ministrul Carmen Dan a afirmat sambata, la TVR1, ca Ministerul Afacerilor Interne va avea, in 2018, aproximativ 6. 000 de angajati noi, adaugand ca se doreste ca in cel mult patru ani sa se poata acoperi deficitul de 23. 000 de oameni, relateaza Agerpres.

Carmen Dan: Vom avea aproximativ 6.000 de noi angajati in minister

Ministrul Carmen Dan a afirmat sambata ca in Ministerul Afacerilor Interne vor fi in acest an aproximativ 6. 000 de angajati noi, adaugand ca se doreste ca in cel mult patru ani sa se poata acoperi deficitul de 23. 000 de oameni.

Doamna ministru conduce foarte bine ministerul, cu o mana de barbat

Presedintele Executiv al PSD, Niculae Badalau, a declarat, luni, ca ministrul de Interne, Carmen Dan, conduce foarte bine ministerul, cu o mana de barbat.

Sedinta de URGENTA la MAI dupa scandalul politistului-pedofil! Carmen Dan, ULTIMATUM pentru seful Politiei Romane

00 Ministrul Carmen Dan a decis primele masuri dupa scandalul iscat in jurul pedofilului care s-a dovedit a fi agent in cadrul Brigazii Rutiere. Ministrul a cerut sefului Politiei.

Sedinta de URGENTA la MAI dupa scandalul politistului-pedofil. PNL cere demisia lui Carmen Dan

Sedinta de urgenta la Ministerul de Interne MAI) dupa scandalul de amploare declansat dupa ce s-a aflat ca barbatul suspectat ca a agresat doi copii in Capitala este agent in cadrul Brigazii.

Masuri radicale la Ministerul de Interne, dupa cazul pedofilului politist. Ce a hotarat Carmen Dan

Ministerul Afacerilor Interne sustine, referitor la cazul agentului suspectat de fapte de pedofilie, ca este nevoie de o reforma a sistemului, precizand ca toti sefii din politie care au ascuns.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )