Libnet.ro
UNICEF

09:00

Carmen Dan, reactie dupa ce Iohannis a cerut demiterea sa

Adevărul Adevărul,
Carmen Dan, reactie dupa ce Iohannis a cerut demiterea sa

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a facut precizari dupa ce presedintele Klaus Iohannis a cerut demiterea sa si a ministrului de Externe Teodor Melescanu dupa modul in care au fost organizate alegerile europarlamentare. continuă pe Adevărul

Melescanu, dupa ce Iohannis a cerut demiterea: Nici prin gand nu-mi trece. Nu am ce sa-mi reprosez

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a declarat miercuri seara, la Antena 3, ca nici prin gand nu-i trece sa isi dea demisia, pentru ca am facut pentru prima oara un efort enorm pentru ca romanii din diaspora sa voteze.

Melescanu, prima reactie dupa ce Iohannis i-a cerut demisia

Presedintele Klaus Iohannis a solicitat, miercuri, demiterea imediata a ministrilor de Externe si de Interne, Teodor Melescanu, respectiv Carmen Dan, pentru modul in care au fost organizate alegerile. Ministrul.

Carmen Dan ii raspunde lui Iohannis: Nu imi voi da demisia nici imediat, nici imediat

Carmen Dan nu demisioneaza, asa cum presedintele Klaus Iohannis i-a cerut, precizand ca va pleca de la Ministerul Afacerilor Interne doar daca ii cere partidul.

Carmen Dan ii da replica lui Iohannis: Nu-mi voi da demisia nici imediat, nici imediat

Ministrul de Interne, Carmen Dan, ii raspunde presedintelui Klaus Iohannis, intr-o conferinta la sediul MAI. Stire in curs de actualizare .

Klaus Iohannis cere demiterea imediata a unor ministri: cine sunt cei vizati

Presedintele Klaus Iohannis a avut o reactie extrem de dura la adresa Guvernului Dancila dupa organizarea extrem de slaba a alegerilor din diaspora. Presedintele Klaus Iohannis a cerut, miercuri, demisia imediata din functie a ministrul de Externe, Teodor Melescanu, dar si ministrului de Interne, Carmen Dan. Seful statului sustine ca Guvernul Dancila se face vinovat [] .

Carmen Dan, dupa cererile lui Iohannis adresate premierului: Nu imi voi da demisia nici imediat, nici imediat

Carmen Dan nu demisioneaza, precizand ca va pleca de la Ministerul Afacerilor Interne doar daca ii cere partidul. Precizarile vin dupa ce pesedintele Klaus Iohannis a cerut demiterea de urgenta a ministrilor de Externe - Teodor Melescanu si de Interne - Carmen Dan, pentru modul defectuos in care au fost organizate alegerile in tara si strainatate.

Klaus Iohannis cere demiterea imediata a ministrilor Teodor Melescanu si Carmen Dan

Presedintele Klaus Iohannis a cerut miercuri demiterea imediata a ministrilor de Externe, Teodor Melescanu, si de Interne, Carmen Dan, pentru problemele de la votul din diaspora.

Klaus Iohannis cere demisia imediata a ministrilor Teodor Melescanu si Carmen Dan

Presedintele Klaus Iohannis a cerut miercuri demisia imediata a ministrilor de Externe, Teodor Melescanu, si de Interne, Carmen Dan, pentru problemele de la votul din diaspora.

Carmen Dan, la Sinteza zilei: Mesajul lui Iohannis, unul electoral. Nu a indicat concret unde a gresit MAI

Ministrul de interne, Carmen Dan, a afirmat, miercuri seara, in exclusivitate la Sinteza zilei, ca presedintele Klaus Iohannis a avut mai degraba un mesaj electoral, in conditiile in care nu a speficat concret un.

Carmen Dan respinge solicitarea lui Iohannis: Nu imi voi da demisia nici imediat, nici imediat/ Nu ma intimideaza astfel de cereri, chiar daca sunt dublate de riscurile unui dosar penal (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a respins, joi, solicitarea presedintelui Klaus Iohannis de a demisiona din functie ca urmare a problemele de organizare a alagerilor europarlamentare si a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )