Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis cere demiterea imediata a unor ministri: cine sunt cei vizati

Playtech Playtech,
Klaus Iohannis cere demiterea imediata a unor ministri: cine sunt cei vizati

Presedintele Klaus Iohannis a avut o reactie extrem de dura la adresa Guvernului Dancila dupa organizarea extrem de slaba a alegerilor din diaspora. Presedintele Klaus Iohannis a cerut, miercuri, demisia imediata din functie a ministrul de Externe, Teodor Melescanu, dar si ministrului de Interne, Carmen Dan. Seful statului sustine ca Guvernul Dancila se face vinovat [] . continuă pe Playtech

Klaus Iohannis cere demiterea imediata a ministrilor Teodor Melescanu si Carmen Dan

Presedintele Klaus Iohannis a cerut miercuri demiterea imediata a ministrilor de Externe, Teodor Melescanu, si de Interne, Carmen Dan, pentru problemele de la votul din diaspora.

Klaus Iohannis cere demisia imediata a ministrilor Teodor Melescanu si Carmen Dan

Presedintele Klaus Iohannis a cerut miercuri demisia imediata a ministrilor de Externe, Teodor Melescanu, si de Interne, Carmen Dan, pentru problemele de la votul din diaspora.

Iohannis cere demiterea urgenta a ministrilor Carmen Dan si Melescanu pentru umilirea diasporei. Comisie la Cotroceni pentru alegerile prezidentiale

Presedintele Klaus Iohannis i-a cerut premierului Viroica Dancila sa-i demita pe Carmen Dan, ministru de Interne, si Teodor Melescanu, ministru de Externe, penru modul in care au organizat alegerile europarlamentare si referendumul pe Justitie. in perspectiva alegerilor prezidentiale, Iophannis a anuntat ca va infiinta la Cotroceni o comisie mixta, unde va invita reprezentanti ai tuturor institutiilor cu atributii in organizarea alegerilor.

Klaus Iohannis cere demisia Guvernului, dupa alegerile europarlamentare si referendum: Acest accident al democratiei romanesti, guvernarea PSD, trebuie sa dispara

Presedintele Klaus Iohannis cerut duminica seara, dupa alegerile europarlamentare si dupa trecerea referendumului, ca acest accident al democratiei romanesti, guvernarea PSD, trebuie sa dispara. in ultima acestui rezultat, Guvernul trebuie sa plece, a spus Iohannis.

Iohannis cere demisia ministrilor Carmen Dan si Teodor Melescanu

Presedintele Klaus Iohannis solicita demisia imediata a ministrilor Carmen Dan si Teodor Melescanu.

CCR dezbate sesizarea lui Klaus Iohannis asupra modificarii si completarea unor acte normative in domeniul educatiei

Curtea Constitutionala CCR) dezbate, miercuri, sesizarea presedintelui Klaus Iohannis asupra modificarii si completarea unor acte normative in domeniul educatiei, anuntaAgerpres. in sesizare, seful.

Klaus Iohannis: Guvernul Dancila trebuie sa-si dea demisia!

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, cere demisia Guvernului Dancila. intr-o declaratie sustinuta la Palatul Cotroceni, Iohannis a pus la zid PSD si Guvernul Dancila. Romanii din tara si din.

Viorica Dancila i-a trimis lui Klaus Iohannis propunerile de numire a noilor ministri

Premierul Viorica Dancila a transmis, in aceasta dupa amiaza, presedintelui Klaus Iohannis, propunerile de numire a noilor ministri pentru portofoliile de viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice ale Romaniei, ministru al Justitiei, ministru al Fondurilor Europene si ministru pentru Romanii de Pretutindeni.

Iohannis: Solicit demisia imediata a ministrului de Externe, Teodor Melescanu si a doamnei ministru de Interne, Carmen Dan. Imediat inseamna imediat

Presedintele Klaus Iohannis solicita demisia ministrului de Externe si a ministrului de Interne, dupa scandalul iscat instrainatate la alegerile europarlamentare si la referendum. Foarte multi.

Klaus Iohannis: Solicit demisia imediata a ministrului de Externe si a doamnei ministru de Interne. Imediat inseamna imediat! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a solicitat, miercuri, demisia lui Teodor Melescanu si a lui Carmen Dan pentru proasta organizare a alegerilor europarlamentare si a votului la referendumului care a facut romanii sa st.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )