Libnet.ro
UNICEF

13:30

Carmen Dan, replica pentru Viorica Dancila, dupa demisie

România Liberă România Liberă,
Carmen Dan, replica pentru Viorica Dancila, dupa demisie

Ministrul demisionar al Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat ca premierul Viorica Dancila nu i. continuă pe România Liberă

Carmen Dan, replica pentru Dancila: Nu mi-a cerut demisia. Mi-a spus ca din cele 8 ministere care au fost evaluate, Carmen Dan trebuie sa plece

Carmen Dan s-a prezentat marti dimineata la Ministerul de Interne, la o zi dupa ce si-a depus demisia din functie fix inainte de sedinta de Comitet Executiv in care urma sa fie supusa la vot remanierea.

Carmen Dan, replica acida pentru Viorica Dancila: Atat de dezinformata am fost. ii urez succes senatorului Moga in mandat

Ministrul demisionar al Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat ca premierul Viorica Dancila nu i-a cerut demisia cu ocazia discutiei pe care au avut-o in cursul zilei de luni, precizand ca a decis sa-si.

Viorica Dancila, dupa sedinta CEx: Nu am schimbat ministrii ca a vrut Klaus Iohannis

Viorica Dancila a sustinut o conferinta de presa in urma sedintei CEx al PSD. Premierul a declarat ca PSD isi doreste un candidat propriu la alegerile prezidentiale, iar congresul pentru validarea.

Viorica Dancila, dupa sedinta CEx: Nu am schimbat ministrii pentru ca a vrut Klaus Iohannis

Viorica Dancila a sustinut o conferinta de presa in urma sedintei CEx al PSD. Premierul a declarat ca PSD isi doreste un candidat propriu la alegerile prezidentiale, iar congresul pentru validarea.

Viorica Dancila, dupa victoria Simonei Halep la Wimbledon: Ne-ai umplut inimile de bucurie si mandrie

Premierul Viorica Dancila a felicitat-o pe Simona Halep pentru victoria din finala turneului de Grand Slam de la Wimbledon, printr-un mesaj postat sambata pe Facebook. Felicitari campioanei Romaniei! Fel.

Viorica Dancila: Doamna Carmen Dan e dezinformata. Niciodata PSD nu va ceda presiunilor presedintelui

,Premierul Viorica Dancila a facut declaratii dupa ce Carmen Dan si-a prezentat demisia din fruntea Ministerului de Interne. intrebata daca Viorica Dancila a cedat presiunilor lui Klaus Iohannis,.

Viorica Dancila, reactie dupa demisia lui Carmen Dan: Eu cred ca unii membri PSD nu au invatat nimic si cred ca daca ies in spatiul public sa declarare ceva ii va respecta cineva (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a avut o reactie acida dupa ce Carmen Dan si-a anuntat demisia din fruntea Ministerului de Interne acuzand ca urma sa fie inlocuita politic si nu din motive de.

Viorica Dancila iese la atac dupa acuzatiile lui Carmen Dan:PSD nu cedeaza presiunilor lui Iohannis. Carmen Dan e dezinformata

Premierul Viorica Dancila a declarat ca nu e adevarat ca ministrul de Interne, Carmen Dan, va fi demisa in urma presiunilor venite de la presedintele Klaus Iohannis.

Reactia Vioricai Dancila, dupa demisia lui Carmen Dan: Este dezinformata. Membrii PSD nu au invatat nimic!

Prima reactie dupa demisia lui Carmen Dan de la sefia ministrului de Interne a venit chiar de la premierul Viorica Dancila. Sefa Guvernului a parut deranjata de faptul ca un astfel de anunt s-a facut inainte de o discutie prealabila si inainte de discutiile din sedinta CEx referitoare la o remaniere mai ampla. La cateva .

Carmen Dan o contrazice pe Viorica Dancila: Nu mi-a cerut demisia, mi-a spus ca din cele opt ministere care au fost evaluate, Carmen Dan trebuie sa plece. Mi-am pus mandatul la dispozitie

Carmen Dan o contrazice pe Viorica Dancila si spune ca aceasta nu i-a cerut demisia, dar i-a spus ca din cei opt ministri pe care i-a evaluat, cel de la Interne trebuie sa plece, iar in urma acestei discutii ea si-a pus mandatul la dispozitie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )