Libnet.ro
UNICEF

00:07

Carmen Dan s-a intalnit cu procurorul general interimar al Statelor Unite ale Americii, in contextul summitul-ui UE-SUA

Adevărul Adevărul,
Carmen Dan s-a intalnit cu procurorul general interimar al Statelor Unite ale Americii, in contextul summitul-ui UE-SUA

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, s-a intalnit in aceasta saptamana cu procurorul general interimar al Statelor Unite ale Americii, Matthew Whitaker, in contextul summitul-ui UE-SUA, la aceasta reuniune discutandu-se despre securitatea cibernetica, prevenirea si combaterea continutului terorist on-line si combaterea radicalizarii pe internet. continuă pe Adevărul

Carmen Dan, intalnire cu procurorul general SUA. Ministrul de interne in capul mesei la Washington

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a avut o intrevedere, la Washington, cu procurorul general interimar al Statelor Unite ale Americii, Matthew Whitaker, in contextul reuniunii ministeriale UE - SUA in.

Procurorul general al SUA a demisionat din cauza lui Trump INFOGRAFIE

Procurorul general al Statelor Unite, Jeff Sessions, a demisionat miercuri, la cererea presedintelui Donald Trump, o miscare ce a atras mania opozitiei democrate, care isi face griji in acest context cu privire la soarta anchetei privind amestecul Rusiei in alegerile prezidentiale din 2016.

Informatii-bomba din SUA! Procurorul general, demis de Trump

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, l-a inlocuit miercuri pe procurorul general Jeff Sessions, dupa ce acesta si-a prezentat demisia, transmite Reuters. Trump a anuntat printr-un mesaj pe Twitter.

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, participa la reuniunea ministeriala UE-SUA in domeniul Justitiei si Afaceri Interne

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, se va afla in perioada 8-9 noiembrie in Statele Unite ale Americii, unde va participa la reuniunea ministeriala UE - SUA in domeniul Justitie si Afaceri Interne.

Augustin Lazar afirma ca nu i-a fost asigurat dreptul la aparare in procedura de revocare. Ce spune procurorul general despre dosarul 10 august

Principalul motiv pentru care procurorul general Augustin Lazar solicita suspendarea procedurii de revocare din functie este faptul ca nu i-a fost asigurat dreptul de aparare. Cererea acestuia va fi judecata la Curtea de Apel Alba Iulia in 20 noiembrie 2018.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )