Libnet.ro
UNICEF

17:00

Procurorul general al SUA a demisionat din cauza lui Trump INFOGRAFIE

Adevărul Adevărul,
Procurorul general al SUA a demisionat din cauza lui Trump INFOGRAFIE

Procurorul general al Statelor Unite, Jeff Sessions, a demisionat miercuri, la cererea presedintelui Donald Trump, o miscare ce a atras mania opozitiei democrate, care isi face griji in acest context cu privire la soarta anchetei privind amestecul Rusiei in alegerile prezidentiale din 2016. continuă pe Adevărul

CUTREMUR in SUA! Jeff Sessions a demisionat din functia de Procuror General, la cererea lui Donald Trump

Procurorul General al SUA Jeff Sessions si-a prezentat miercuri demisia din functie, dupa ce presedintele american Donald Trump i-a cerut acest lucru si l-a criticat in repetate randuri. Scrisoarea care con.

SUA: Jeff Sessions a demisionat din postul de procuror general

Jeff Sessions, procurorul general al Statelor Unite, a demisionat miercuri, dupa o lunga perioada marcata de dispute intre el si presedintele american Donald Trump, scrieThe Guardian.

Informatii-bomba din SUA! Procurorul general, demis de Trump

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, l-a inlocuit miercuri pe procurorul general Jeff Sessions, dupa ce acesta si-a prezentat demisia, transmite Reuters. Trump a anuntat printr-un mesaj pe Twitter.

Pretul petrolului scade din cauza sanctiunilor SUA impotriva Iranului

Preturile petrolului sunt in scadere astazi din cauza derogarilor de la sanctiunile impuse Iranului acordate de Statele Unite unor opt tari si a ingrijorarilor ca o incetinire a cresterii economice la nivel mondial poate reduce cererea de titei, transmite Reuters.

Iulian Dumitrescu a demisionat din fruntea grupului senatorilor liberali

Iulian Dumitrescu a anuntat luni, in sedinta Biroului Executiv al PNL, ca a demisionat din functia de lider al grupului senatorilor liberali, au declarat pentru AGERPRES surse politice. Potrivit surselor.

Piata de capital a stagnat si din cauza lipsei derivatelor

Interviu cu Vicentiu Constantinoiu, candidat la conducerea Autoritatii de Supraveghere Financiara) *Romania ocupa ultimul loc la nivelul de digitalizare a economiei si societatii Reporter: Cum caracterizati evolutia pietei noastre de capital din ultimii ani si care sunt problemele cu care se confrunta piata noastra de capital? Vicentiu Constantinoiu: in ultimii ani s-au facut pasi semnificativi pe zona listarilor unor companii importante si care sper sa continue. A fost un regres dupa criza financiara si apoi piata a stagnat destul de mult si din cauza lipsei derivatelor din lipsa unei Contraparti Centrale.

Procurorul General, incurcat cu o grefiera virtuala

Augustin Lazar se afunda din ce in ce mai mult. Dupa ce reprezentantii Sindicatului Grefierilor au iesit public si au mentionat ca grefierii nu au in atributii constituirea unui dosar de candidatura pentru pr.

Iulian Dumitrescu a demisionat din functia de lider al senatorilor PNL, dupa o discutie cu Ludovic Orban. Va fi nlocuit cu Florin Ctu - surse

Senatorul PNL Iulian Dumitrescu si-a anuntat demisia din functia de lider al grupului sentorilor liberali in sedinta Biroului Executiv al PNL de PNL, au precizat surse politice pentru HotNews. ro, dupa o discutie avuta inaintea sedintei cu Ludovic Orban. Locul sau va fi luat de senatorul Florin Citu, la propunerea lui Orban.

UPDATE Iulian Dumitrescu a demisionat din functia de lider al senatorilor PNL, dupa o discutie cu Ludovic Orban. Va fi nlocuit cu Florin Ctu - surse

Senatorul PNL Iulian Dumitrescu si-a anuntat demisia din functia de lider al grupului senatorilor liberali in sedinta Biroului Executiv al PNL de PNL, au precizat surse politice pentru HotNews. ro, dupa o discutie avuta inaintea sedintei cu Ludovic Orban. Locul sau va fi luat de senatorul Florin Citu, la propunerea lui Orban. UPDATE Dupa sedinta, Orban a exclus ideea ca decizia lui Iulian Dumitrescu de a se retrage din functia de lider al senatorilor PNL ar fi putut avea loc ca urmare a unor acuzatii privind un blat cu PSD.

Un barbat a suferit arsuri pe 32% din suprafata corpului din cauza pisicii

Un barbat din Moscova a suferit arsuri de gradul 3 pe 32% din suprafata corpului din cauza pisicii sale, care se tot tinea dupa el prin bucatarie si cersea mancare, noteaza RIA Novosti. El pregatea o.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )