Libnet.ro
UNICEF

06:15

Carmen Dan si-a dat demisia de la MAI. Surse: Si Teodor Melescanu ar putea fi schimbat din Guvernul Dancila

Antena3 Antena3,
Carmen Dan si-a dat demisia de la MAI. Surse: Si Teodor Melescanu ar putea fi schimbat din Guvernul Dancila

Liderii PSD decid in mai putin de o ora cine pleaca din Guvernul Dancila. Acestia se reunesc in Comitetul Executiv al partidului pentru a analiza rezultatele evaluarii care a fost facuta de Viorica Dancila. continuă pe Antena3

Rares Bogdan, reactie dura dupa demisia lui Carmen Dan: Trebuie sa plateasca! Demisia nu rezolva nimic!

Rares Bogdan a reactionat dur dupa ce Carmen Dan si-a dat demisia din functia de ministru al Afacerilor Interne. Europarlamentarul PNL a postat pe contul personal de Facebook un mesaj in care o trage la raspundere pentru violentele de la protestul din 10 august 2018. Rares Bogdan, reactie dura dupa demisia lui Carmen Dan Carmen .

Mircea Badea, reactie dupa demisia lui Carmen Dan de la ministerul de Interne: Dancila a facut ce i-a zis Iohannis, chiar daca nu a vrut

Carmen Dan si-a dat demisia din functia de ministru de Interne. Decizia de a-si da demisia din fruntea Ministerului de Interne a venit dupa ce, pe surse, s-a anuntat remanierea sa in urma sedintei de.

Carmen Dan si-a dat demisia din functia de ministru de Interne: Nu am ce sa-mi reprosez

Carmen Dan si-a dat demisia din functia de ministru de Interne. Anuntul a fost facut chiar de Carmen Dan, inaintea sedintei Comitetului Executiv al PSD in care se discuta despre remaniere.

Carmen Dan si-a dat demisia din functia de ministru de Interne

Carmen Dan si-a dat demisia din functia de ministru de Interne. Stire in curs .

BREAKING NEWS. Carmen Dan si-a dat demisia

Carmen Dan a anuntat ca a demisionat din functia de ministru al Afacerilor Interne.

PSD a gasit inlocuitori pentru Carmen Dan si Teodor Melescanu

Presedintele PSD Viorica Dancila va anunta luni in cadrul sedintei CEx a partidului primele remanieri din formatiune. Potrivit Digi24, social-democratii au gasit deja inlocuitori pentru Carmen Dan si Teodor Melescanu.

Dancila explica de ce a demis-o pe Carmen Dan: Nu am facut-o pentru ca asa vrea Iohannis. Nu-mi dicteaza strada

La finalul Comitetului Executiv al PSD, presedintele partidului, Viorica Dancila, a anuntat ca ministrul de Interne Carmen Dan si ministrul de Externe Teodor Melescanu urmeaza sa fie inlocuiti. in privinta lui Carmen Dan premierul a motivat decizia explicand ca Guvernul are nevoie de o mai mare credibilitate.

Reactia Vioricai Dancila, dupa demisia lui Carmen Dan: Este dezinformata. Membrii PSD nu au invatat nimic!

Prima reactie dupa demisia lui Carmen Dan de la sefia ministrului de Interne a venit chiar de la premierul Viorica Dancila. Sefa Guvernului a parut deranjata de faptul ca un astfel de anunt s-a facut inainte de o discutie prealabila si inainte de discutiile din sedinta CEx referitoare la o remaniere mai ampla. La cateva .

Viorica Dancila, motivul pentru care i-a cerut demisia lui Carmen Dan: E o decizie corecta, menita sa faca dreptate

Viorica Dancila a explicat ca i-a cerut demisia ministrului de Interne casa faca dreptate. I-am cerut astazi demisia doamnei Carmen Dan, Ministrul Afacerilor Interne. Este o decizie.

Dancila a explicat motivul pentru care a renuntat la Carmen Dan: Nu e legata schimbarea neaparat de ce s-a intamplat pe 10 august (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat ca a luat decizia de a-i schimba pe Carmen Dan si Teodor Melescanu de la Ministerul de Interne, respectiv de Externe, deoarece s-a creat o anumita perceptie publica pe care Gu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )