Libnet.ro
UNICEF

18:15

Viorica Dancila, motivul pentru care i-a cerut demisia lui Carmen Dan: E o decizie corecta, menita sa faca dreptate

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, motivul pentru care i-a cerut demisia lui Carmen Dan: E o decizie corecta, menita sa faca dreptate

Viorica Dancila a explicat ca i-a cerut demisia ministrului de Interne casa faca dreptate. I-am cerut astazi demisia doamnei Carmen Dan, Ministrul Afacerilor Interne. Este o decizie. continuă pe Antena3

Motivul pentru care Floarea Soarelui se orienteaza mereu catre soare. Are ceva ce alte plante nu au

Floarea Soarelui este una dintre cele mai fascinante plante datorita dependentei sale de lumina astrului nostru diurn. Doar de-aia se si numeste Floarea Soarelui. Totusi, putini stiu motivul pentru care aceasta planta se misca in acelasi ritm cu orientarea Soarelui pe bolta cereasca. Oamenii de stiinta au gasit o explicatie. Aceasta floare este un fel .

Dancila a explicat motivul pentru care a renuntat la Carmen Dan: Nu e legata schimbarea neaparat de ce s-a intamplat pe 10 august (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat ca a luat decizia de a-i schimba pe Carmen Dan si Teodor Melescanu de la Ministerul de Interne, respectiv de Externe, deoarece s-a creat o anumita perceptie publica pe care Gu.

Caru cu vedete: Ce a facut Roxana dupa ce a devenit sotia lui Radu Mazare? Motivul pentru care nu au petrecut 48 de ore in camera intima; Cristi Borcea, cumparaturi din inchisoare. Vrea sa mai ia un hotel la mare, pe care sa-l lase pe mana primei sotii

Baiatul rau Colin Farrell, mielusel la Bucuresti: citeste Biblia, isi ia saorma, danseaza pe strazi. Dupa ce a revenit de la Buftea, de la filmari, si a facut un dus in camera lui de hotel, Colin Farrell. Scientologii i-au instruit pe copiii lui Tom Cruise sa o urasca pe Nicole Kidman. Deoarece nu a vrut sa adere niciodata la Biserica Scientologica, Nicole Kidman.

Victoria Beckham a dezvaluit motivul pentru care a refuzat sa participe la turneul de reuniune al trupei Spice Girls

Designerul de moda britanic Victoria Beckham 45 de ani), fosta membra Spice Girls, a explicat care este motivul pentru care nu a participat la turneul prin care trupa a marcat reuniunea.

Viorica Dancila, reactie dupa demisia lui Carmen Dan: Eu cred ca unii membri PSD nu au invatat nimic si cred ca daca ies in spatiul public sa declarare ceva ii va respecta cineva (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a avut o reactie acida dupa ce Carmen Dan si-a anuntat demisia din fruntea Ministerului de Interne acuzand ca urma sa fie inlocuita politic si nu din motive de.

VIORICA DANCILA: Unii membri ai partidului nostru nu au invatat nimic

Premierul Viorica Dancila a declarat, astazi, dupa ce ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, si-a anuntat demisia din functie inaintea sedintei Comitetului Executiv National al PSD, ca unii membri ai PSD nu au invatat nimic si au crezut ca, daca ies in spatiul public inainte de a vorbi in forul statutar, ii va aprecia cineva.

Viorica Dancila: Doamna Carmen Dan e dezinformata. Niciodata PSD nu va ceda presiunilor presedintelui

,Premierul Viorica Dancila a facut declaratii dupa ce Carmen Dan si-a prezentat demisia din fruntea Ministerului de Interne. intrebata daca Viorica Dancila a cedat presiunilor lui Klaus Iohannis,.

Cum s-au certat Gabriela Firea si Viorica Dancila. Stenogramele arata adevarata situatie din PSD

Au fost discutii aprinse, luni, in sedinta CEx al PSD. Gabriela Firea si Viorica Dancila s-au certat cand s-a adus in discutie subiectul legat de candidatul la alegerile prezidentiale din acest an. Primarul general al Capitalei a cerut ca partidul sa ia o decizie cu privire la candidat, iar premeirul Romaniei a reactionat imediat. Cum .

Cine sunt oamenii din PSD propusi sa preia portofoliile ramase vacante dupa remaniere. Viorica Dancila a anuntat lista

Viorica Dancila a anuntat mai multe decizii luate in cadrul sedintei CEx a PSD de luni, 15 iulie. Printre ele se numara si concluziile remanierii dorite de premierul Dancila si rezultate in urma unei evaluari pe cateva ministere. Primii care pleaca din Guvernul Dancila sunt Carmen Dan de la sefia Ministerului de Interne si .

VIORICA DANCILA: Romania, o voce puternica si un partener serios

Premierul Viorica Dancila apreciaza ca, prin detinerea presedintiei Consiliului UE, Romania a reconfirmat ca este o voce puternica si un partener serios, care lasa o baza solida pentru urmatorul capitol al constructiei europene.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,5845 seconds )