Libnet.ro
UNICEF

00:07

Carmen Dan spune ca il va vizita la penitenciar pe Liviu Dragnea

Adevărul Adevărul,
Carmen Dan spune ca il va vizita la penitenciar pe Liviu Dragnea

Ministrul demisionar al Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat ca, dupa ce isi va incheia mandatul la MAI, va merge sa-l viziteze la Penitenciarul Rahova pe fostul lider PSD Liviu Dragnea. continuă pe Adevărul

Carmen Dan il va vizita la penitenciar pe Liviu Dragnea

Ministrul demisionar al Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat ca, dupa ce isi va incheia mandatul la MAI, va merge sa-l viziteze la Penitenciarul Rahova pe fostul lider PSD Liviu Dragnea.

Carmen Dan il va vizita la penitenciar pe Liviu Dragnea: Evident ca da, voi avea mai mult timp liber

Ministrul demisionar al Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat ca, dupa ce isi va incheia mandatul la MAI, va merge sa-l viziteze la Penitenciarul Rahova pe fostul lider PSD Liviu Dragnea. intrebata.

Liviu Dragnea, vizitat in celula de o femeie. Nu este vorba despre Irina Tanase. Cine si-a luat inima in dinti sa mearga la el

Carmen Dan a anuntat ca il va vizita pe Liviu Dragnea la Penitenciarul Rahova dupa incheierea mandatului la Ministerul Afacerilor Interne. Anuntul a fost facut la scurt timp dupa ce si-a dat demisia din functia de ministru. Carmen Dan nu a precizat cand va merge in vizita la fostul lider PSD si nici ce vrea .

Codrin Stefanescu o critica pe Dancila pentru remanierea lui Carmen Dan: Te-a atins vreodata Dragnea? Atunci, pa!

Fostul secretar general al PSD Codrin Stefanescu critica remanierea discutata luni de conducerea PSD, afirmand ca ministrii performanti de ieri devin remaniatii aruncati pe scarile partidului de azi, iar criteriul este relatia cu fostul lider al partidului Liviu Dragnea.

Carmen Dan, vizita lui Dragnea, la penitenciar

Ministrul demisionar al Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat ca, dupa ce isi va incheia mandat.

Bilantul rusinii.De cate ori a pus Carmen Dan Ministerul de Interne in situatii jenante

Carmen Dan se numara printre ministrii impusi personal de Liviu Dragnea, fara legatura cu decizia partidului. De altfel, i-a ramas fidela lui Dragnea chiar si dupa ce fostul lider PSD a ajuns dupa gratii. in cei doi ani si jumatate de mandat, Carmen Dan a pus Ministerul de Interne in situatii stanjenitoare de mai mule ori. Bilantul.

Carmen Dan, PSD si 10 august 2018: o precizare

Inlaturarea doamnei Carmen Dan de la portofoliul internelor nu este un act de elementara decenta politica, ci manifestarea cinismului oportunist ce defineste identitatea pesedista insasi. Eliminarea complicei lui Liviu Dragnea se inscrie in linia conflictelor intestine urmand condamnarii definitive a celui pe care actualul premier nu inceta sa il omagieze, ritual, evocand un atat de familiar cult al personalitatii.

Ce spune un protestatar batut degeaba pe 10 august despre soarta dosarului penal privind violentele jandarmilor dupa demisia lui Carmen Dan

Una dintre marile intrebari care se ridica dupa demisia lui Carmen Dan din fruntea Ministerului Afacerilor Interne este daca acest gest va influenta sau nu mersul anchetei deschise dupa violentele jandarmilor din 10 august 2018. Am stat de vorba cu unul dintre protestatarii din 10 august, care a fost batut de un jandarm in timp ce tineau mainile ridicate deasupra capului, daca plecarea protejatei lui Dragnea din fruntea MAI va grabi solutionarea dosarului.

Omul lui Dragnea arunca o ipoteza incendiara. Carmen Dan, executata de SRI?

Gelu Visan, omul lui Dragnea, arunca o ipoteza care schimba scenariile facute pana acum pe scena politica. Carmen Dan, executata la ordinul directorului SRI? Omul lui Dragnea arunca o ipoteza incendiara Gelu Visan este membru al Parlamentului Romaniei, actual deputat, ales in legislatura 2008 pe listele PD-L in colegiul 8 Bailesti. De asemenea, Gelu Visan .

Carmen Dan o contrazice pe Viorica Dancila: Nu mi-a cerut demisia, mi-a spus ca din cele opt ministere care au fost evaluate, Carmen Dan trebuie sa plece. Mi-am pus mandatul la dispozitie

Carmen Dan o contrazice pe Viorica Dancila si spune ca aceasta nu i-a cerut demisia, dar i-a spus ca din cei opt ministri pe care i-a evaluat, cel de la Interne trebuie sa plece, iar in urma acestei discutii ea si-a pus mandatul la dispozitie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )