Libnet.ro
UNICEF

22:15

Carmen Dan: Sunt sute de persoane care au provocat violente la miting si despre care nu se vorbeste. Parchetul e interesat de conducerea Jandarmeriei si a MAI

Adevărul Adevărul,
Carmen Dan: Sunt sute de persoane care au provocat violente la miting si despre care nu se vorbeste. Parchetul e interesat de conducerea Jandarmeriei si a MAI

Ministrul de Interne, Carmen Dan, spune ca Parchetul nu ii cheama la audieri pe cei care au comis violente in Piata Victoriei, desi au fost identificati de Politie 69 de agresori, iar probatoriile au fost depuse de MAI la Parchet, ea sustinand ca, de fapt, lovitura si interesul este pentru conducerea Jandarmeriei si a Ministerului de Interne. Ea a mai spus ca sunt sute de persoane care au provocat violente si despre care nu se vorbeste. continuă pe Adevărul

Augustin Lazar ii da replica lui Carmen Dan. Precizari despre dosarul care ii vizeaza pe sefii Jandarmeriei

Parchetul General vine cu precizari dupa ce, luni dimineata, Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat ca punerea sub acuzare a sefilor Jandarmeriei in dosarul privind violentele din 10 august reprezinta o i.

Carmen Dan, despre violentele din 10 august: Trebuie sa vedem cine sunt adevaratii agresori

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan,ofera miercuri la Antena 3cele mai asteptate raspunsuri la acuzatiile procurorilor. Imagini cu batai sau cu interventii in forta ale fortelor de.

Carmen Dan, despre DEMISIE: Sunt un om responsabil. Iau cea mai corecta decizie (VIDEO)

Carmen Dan a fost audiata, marti, in Comisia de Aparare a Senatului, unde a datd eclaratii pe tema protestului din 10 august. intrebata despre o posibila demisie, Dan a spus ca va lua decizia cea mai.

Augustin Lazar raspunde atacului lui Carmen Dan: Procurorii care ancheteaza violentele din 10 august sunt impartiali si profesionisti

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, ii raspunde ministrului de Interne, Carmen Dan, cea care a acuzat anchetarea sefilor Jandarmeriei de catre procurori, in urma violentelor din 10 august. Ca.

PSD trece la modificarea Legii Adunarilor Publice / Raspunsul lui Carmen Dan, intrebata daca Jandarmeria ar trebui sa aiba abilitatea de a face anchete (VIDEO)

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat ca este necesara modificarea Legii Adunarilor Publice, dat fiind ca prevederile actuale sunt vechi si depasite de realitate. Social-democrata a precizat ca se va.

Carmen Dan, despre dosarul protestului din 10 august: Eu voi fi bomboana de pe coliva sau cireasa de pe tort

Ministrul de interne, Carmen Dan, a declarat, miercuri, ca nu a fost deocamdata citata in dosarul privind protestul din 10 august, dar se asteapta ca acest lucru sa se intample. Pana acum nu am primit citatie, nu am primit invitatie, dar cred ca in aceeasi strategie asta se va intampla intr-o ultima instanta si eu voi fi bomboana de pe coliva sau cireasa de pe tort, a spus Carmen Dan, la Antena 3.

Radu Banciu: Carmen Dan propune ca Jandarmeria sa poata sa te croiasca cum vrea ea. Nu v-ar interesa si o lege prin care sa nu mai poti sa faci parte dintr-un guvern daca ai o condamnare?(VIDEO)

Radu Banciu a vorbit marti in emisiunea Lumea lui Banciu despre faptul ca ministrul de Interne, Carmen Dan, a anuntat ca isi asuma modificarea legislatiei privind adunarile publice. Orice.

Carmen Dan, reactie dupa ce Victor Ponta a spus PSD va ramane partidul care a batut Diaspora in Piata Victoriei: Este o decleratie care...

Ministrul de Interne, Carmen Dan, ii raspunde lui Victor Ponta dupa ce acesta a sustinut ca PSD va fi considerat, timp de cel putin 10 ani, partidul care a batut Diaspora in Piata Victoriei si a gazat.

Carmen Dan, reactie dupa ce Victor Ponta a spus PSD va ramane partidul care a batut Diaspora in Piata Victoriei: Este o declaratie care...

Ministrul de Interne, Carmen Dan, ii raspunde lui Victor Ponta dupa ce acesta a sustinut ca PSD va fi considerat, timp de cel putin 10 ani, partidul care a batut Diaspora in Piata Victoriei si a gazat.

Carmen Dan, atac la Victor Ponta

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, considera ca declaratia fostului premier Victor Ponta, ca PSD va fi timp de cel putin 10 ani partidul care a batut Diaspora in Piata Victoriei si a gazat oameni, se.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )