Libnet.ro
UNICEF

10:45

Carmen Dan sustine ca pe 15 noiembrie va fi gata raportul privind verificarea tezelor doctorale de la Academia de Politie

Hotnews Hotnews,
 Carmen Dan sustine ca pe 15 noiembrie va fi gata raportul privind verificarea tezelor doctorale de la Academia de Politie

Ministrul de Interne Carmen Dan a sustinut vineri ca raportul privind verificarea tezelor doctorale de la Academia de Politie va fi prezentat pe 15 noiembrie. continuă pe Hotnews

Carmen Dan sustine ca secretarul de stat urmarit penal in dosarul violentelor din 10 august a fost cel care a solicitat mutarea pe un alt post

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat ca secretarul de stat Mihai Chirica a fost cel care a solicitat mutarea de pe postul din care coordona institutiile prefectului pe cel privind relatia cu Parlamentul si.

Carmen Dan: Consider ca presedintele Romaniei s-a antepronuntat in privinta actiunilor Jandarmeriei

Ministrul de Interne Carmen Dan, considera ca este necesara actualizarea Legii 60/1991 privind organizarea si desfasurarea adunarilor publice, astfel incat orice misiune a structurilor statului sa nu mai poata fi vreodata pusa sub semnul indoielii. ----- Ministrul Afacerilor Interne Carmen Dan, sustine ca presedintele Klaus Iohannis s-a antepronuntat in ceea ce priveste faptul ca Jandarmeria a actionat violent la mitingul din 10 august.

Carmen Dan vrea sa modifice Legea adunarilor publice. Raetchi:PSD vrea sa blocheze dreptul la protest. Vor introduce obligativitatea unor autorizatii restrictive

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a anuntat, marti, dupa audierea in Comisia de aparare din Senat, ca va initia un proiect pentru actualizarea legii adunarilor publice, care este foarte veche si nu mai corespunde nevoilor si realitatii. in replica, deputatul PNL Ovidiu Raetchi sustine ca intentia PSD este de a bloca dreptul la protest.

Carmen Dan: Consider ca presedintele Romaniei s-a antepronuntat in privinta actiunilor Jandarmeriei

Ministrul Afacerilor Interne Carmen Dan, sustine ca presedintele Klaus Iohannis s-a antepronuntat in ceea ce priveste faptul ca Jandarmeria a actionat violent la mitingul din 10 august.

Carmen Dan il acuza pe Iohannis ca s-a antepronuntat in cazul interventiei Jandarmeriei la protest / PSD a facut fix acelasi lucru

Carmen Dan este una dintre persoanele audiate marti, in Comisia de Aparare a Senatului, pe tema protestului din 10 august. Ministrul de Interne si-a inceput discursul cu un atac la adresa presedintelui Klaus.

Carmen Dan il acuza pe Iohannis ca s-a antepronuntat in cazul interventiei Jandarmeriei la protest / PSD a facut fix acelasi lucru (VIDEO)

Carmen Dan este una dintre persoanele audiate marti, in Comisia de Aparare a Senatului, pe tema protestului din 10 august. Ministrul de Interne si-a inceput discursul cu un atac la adresa presedintelui Klaus.

Carmen Dan, ironica dupa ce Lazar a cerut de 3 ori declasificarea documentelor privind protestul din 10 august: Procurorul General tot cere. Nu e nicio problema, poate sa ceara (VIDEO)

Carmen Dan a replicat ironic dupa ce Procurorul General al Romaniei, Augustin Lazar, a solicitat pentru a treia oara desecretizarea documentelor relevante pentru ancheta privind violentele din 10 august. Ministrul.

Carmen Dan ii raspunde lui Augustin Lazar de ce nu sunt declasificate documentele din 10 august

Carmen Dan a declarat vineri ca cererea procurorului general privind declasificarea documentelor din dosarul violentelor din 10 august e analizata de o comisie din cadrul MAI, care va decide cu privire la declasificarea partiala a datelor. Carmen Dan a subliniat ca nu sunt documente clasificate de ministru, sau documente pentru care ministrul poate dispune declasificarea,.

Carmen Dan, despre dosarul protestului din 10 august: Eu voi fi bomboana de pe coliva sau cireasa de pe tort

Ministrul de interne, Carmen Dan, a declarat, miercuri, ca nu a fost deocamdata citata in dosarul privind protestul din 10 august, dar se asteapta ca acest lucru sa se intample. Pana acum nu am primit citatie, nu am primit invitatie, dar cred ca in aceeasi strategie asta se va intampla intr-o ultima instanta si eu voi fi bomboana de pe coliva sau cireasa de pe tort, a spus Carmen Dan, la Antena 3.

Carmen Dan, raspuns pentru Augustin Lazar. De ce nu sunt declasificate documentele din 10 august

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, vineri, ca cererea procurorului general privind declasificarea documentelor din dosarul violentelor din 10 august e analizata de o comisie din cadrul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )