Libnet.ro
UNICEF

01:05

Carmen Dan nu se teme ca va fi acuzata in cazul protestului din 10 august

Antena3 Antena3,
Carmen Dan nu se teme ca va fi acuzata in cazul protestului din 10 august

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, vineri, ca nu se teme ca va fi pusa sub acuzare in dosarul penal legat de modul in care au intervenit jandarmii la protestul din 10 august. intrebata de. continuă pe Antena3

Efectul protestului din 10 august. Carmen Dan anunta modificarea legii adunarilor publice: Eu, ca ministru, mi asum acest demers

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a anuntat, marti, in timpul audierilor din Senat pe tema protestului din 10 august, ca isi va asuma un proiect de modificare a legii adunarilor publice. Ministrul nu a precizat care va fi forma exacta, sugerand ca va fi un proiect de lege prin referirea la dezbaterea sa in Parlament. Anuntul lui Dan vine la scurt timp dupa ce, in aceeasi comisie, prefectul Capitalei a cerut schimbarea cadrului legislativ.

Carmen Dan, despre dosarul protestului din 10 august: Eu voi fi bomboana de pe coliva sau cireasa de pe tort

Ministrul de interne, Carmen Dan, a declarat, miercuri, ca nu a fost deocamdata citata in dosarul privind protestul din 10 august, dar se asteapta ca acest lucru sa se intample. Pana acum nu am primit citatie, nu am primit invitatie, dar cred ca in aceeasi strategie asta se va intampla intr-o ultima instanta si eu voi fi bomboana de pe coliva sau cireasa de pe tort, a spus Carmen Dan, la Antena 3.

Seful Jandarmeriei, Catalin Sindile, audiat la Parchetul General in dosarul protestului din 10 august

Colonelul Ionut Catalin Sindile, seful interimar al Jandarmeriei Romane, s-a prezentat, joi, la Parchetul General, in dosarul privind protestul din 10 august. Ionut Catalin Sindile a precizat la.

Carmen Dan il acuza pe Iohannis ca s-a antepronuntat in cazul interventiei Jandarmeriei la protest / PSD a facut fix acelasi lucru

Carmen Dan este una dintre persoanele audiate marti, in Comisia de Aparare a Senatului, pe tema protestului din 10 august. Ministrul de Interne si-a inceput discursul cu un atac la adresa presedintelui Klaus.

Carmen Dan il acuza pe Iohannis ca s-a antepronuntat in cazul interventiei Jandarmeriei la protest / PSD a facut fix acelasi lucru (VIDEO)

Carmen Dan este una dintre persoanele audiate marti, in Comisia de Aparare a Senatului, pe tema protestului din 10 august. Ministrul de Interne si-a inceput discursul cu un atac la adresa presedintelui Klaus.

Carmen Dan, despre DEMISIE: Sunt un om responsabil. Iau cea mai corecta decizie (VIDEO)

Carmen Dan a fost audiata, marti, in Comisia de Aparare a Senatului, unde a datd eclaratii pe tema protestului din 10 august. intrebata despre o posibila demisie, Dan a spus ca va lua decizia cea mai.

Carmen Dan, la audierile din Comisia senatoriala: Parchetul General nu este in coordonarea Administratiei Prezidentiale

Ministrul Carmen Dan este audiata la aceasta ora in Comisia de aparare din Senat pe tema protestului din 10 august. Carmen Dan a lansat un atac la adresa lui Klaus Iohannis. S-a antepronuntat foarte clar, in.

Ministrul Carmen Dan, dezvaluire-soc: Pentru 69 de agresori identificati am depus probatoriu la Parchetul Civil. Niciunul nu a fost anchetat

Carmen Dan,ministrul de Interne,a vorbit miercuri la Sinteza zilei despre violentele din timpul protestului din 10 august, oferind informatii in premiera. Exista un dosar important la.

Carmen Dan, atac la Iohannis, direct din Parlament: Presedinteles-a antepronuntat clar in sensul ca Jandarmeria a actionat violent

Ministrul de Interne, Carmen Dan, s-a prezentat, marti, in fata Comisiei de aparare din Senat pentru a da noi explicatii referitoare la protestul diasporei din 10 august.

Juramantul militar, depus in Bucuresti. Carmen Dan, mesaj pentru studentii de la Academie

Este zi cu emotii pentru cei care s-au inscris la Academia de Politie din Capitala. Ministrul de Interne, Carmen Dan, va sustinealocutiuni in care vor face apel la loialitatea studentilor. Aproape 600.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )