Libnet.ro
UNICEF

17:15

Carmen Dan: Nu am vorbit cu prefectul pe 10 august / Am primit informatia despre ordinul de interventie dupa ce a fost dat

Hotnews Hotnews,
 Carmen Dan: Nu am vorbit cu prefectul pe 10 august / Am primit informatia despre ordinul de interventie dupa ce a fost dat

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, marti, dupa audierea din Comisia pentru aparare a Camerei Deputatilor, ca nu a vorbit cu prefectul Capitalei, Speranta Cliseru in ziua de 10 august, atunci cand a avut loc mitingul violent din Piata Victoriei si cand a fost semnat ordinul de evacuare a Pietei, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Carmen Dan: Au fost identificate SUTE de persoane care au comis VIOLENTE si doar 5 situatii care ar putea fi abuzuri impotriva unor persoane care nu au comis acte de violenta

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat ca a primit raportul solicitat tuturor structurilor din minister, in legatura cu evenimentele din 10 august, din Piata Victoriei. Dan a precizat inca de la inceput .

Carmen Dan MINIMALIZEAZA abuzurile: Au fost identificate SUTE de persoane care au comis VIOLENTE si doar 5 situatii care ar putea fi abuzuri (VIDEO)

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat ca a primit raportul solicitat tuturor structurilor din minister, in legatura cu evenimentele din 10 august, din Piata Victoriei. Dan a precizat inca de la inceput .

Ministrul Carmen Dan, despre informarile de la Servicii: Nu am primit date ca va fi o situatie de criza

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a vorbit intr-o Editie speciala, la Antena 3, despre violentele din 10 august, de la protestul din Piata Victoriei. in jurul orelor 17. 00, in baza.

Reprimarea protestului. Carmen Dan arunca vina pe prefectul Capitalei, omul Gabrielei Firea: Am aflat despre ordinul de interventie dupa ce a fost semnat

Carmen Dan a declarat, marti, ca nu a discutat cu prefectul Capitalei, Speranta Cliseru, in ziua de 10 august, cand a avut loc mitingul diasporei, si ca a aflat despre ordinul de interventie in forta a jandarmilor pentru restabilirea ordinii publice dupa ce acesta a fost semnat. Speranta Cliseru a fost consiliera Gabrielei Firea, fiind promovata ulterior de Viorica Dancila in functia de prefect al Capitalei.

Carmen Dan arunca vina pe Cliseru: Nu am discutat cu doamna prefect in ziua de 10 august. Am aflat despre ordinul de interventie dupa ce a fost semnat

Carmen Dan a declarat, marti, ca nu a discutat cu prefectul Capitalei, Speranta Cliseru, in ziua de 10 august, cand a avut loc mitingul diasporei, si ca a aflat despre ordinul de interventie in forta a jandarmilor pentru restabilirea ordinii publice dupa ce acesta a fost semnat. Aceasta a mai anuntat, la finalul audierii din Parlament, ca a raspuns tuturor intrebarilor membrilor Comisiei pentru Aparare si ca le va pune la dispozitie raportul.

Carmen Dan vorbeste despre o MUTATIE iN PLAN ACTIONAL si reproseaza ca venirea huliganilor in Piata nu s-a facut in grup organizat (VIDEO)

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat ca a primit raportul solicitat tuturor structurilor din minister, in legatura cu evenimentele din 10 august, din Piata Victoriei. Dan a afirmat ca jandarmii nu i-au p.

Deputatul Doru Coliu (PMP): Balbele MINCINOASE ale lui Carmen Dan, o DEMISIE NECESAR-OBLIGATORIE!

Deputatul PMP Doru Coliu, vicepresedinte al formatiunii, reactioneaza dupa conferinta de duminica sustinuta de Ministrul de Interne si solicita de urgenta demisia lui Carmen Dan. Cu un tupeu specific.

Arafat, despre decesul protestatarului din Piata Victoriei: Cel mai probabil, a fost un episod medical separat, care nu are corelare cu ce a fost pe 10 august

Cel mai probabil, a fost un episod medical separat, care nu are corelare cu ceea ce a fost pe 10 august. Autopsia poate arata altceva, dar astea sunt datele pe care le am acum, a declarat, marti, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, despre decesul barbatului din Turnu Magurele care a participat la protestul din 10 august si a murit, in noaptea dintre 19 si 20 august, la Spitalul din Alexandria.

Noi marturii ale protestatarilor agresati de fortele de ordine la mitingul din 10 august. Oamenii au depus plngeri penale mpotriva sefilor Jandarmeriei

Cateva persoane s-au prezentat si sambata, la sediul Parchetului Militar, pentru a depune plangeri impotriva fortelor de ordine care au intervenit pe 10 august la mitingul din Piata Victoriei, informeaza Mediafax. Pana vineri seara, procurorii inregistrasera 238 de plangeri depuse de catre manifestanti impotriva jandarmilor, acestia fiind acuzati au intervenit intr-un mod abuziv la protestul din 10 august.

Numarul plangerilor dupa violentele de la mitingul din 10 august a ajuns la 351

Procurorii au inregistrat pana luni 351 de plangeri impotriva jandarmilor care au intervenit la protestul din 10 august, 60 dintre acestea fiind inregistrate astazi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )