Libnet.ro
UNICEF

22:30

Carmen Dorobat nu mai e managerul Spitalului de Boli Infectioase Iasi

Antena3 Antena3,
Carmen Dorobat nu mai e managerul Spitalului de Boli Infectioase Iasi

Carmen Dorobat, managerul Spitalului de Boli Infectioase Iasi, condamnata definitiv intr-un dosar de luare de mita, nu mai are dreptul de a mai ocupa o functie de conducere publica. continuă pe Antena3

Medicul Carmen Dorobat nu mai are dreptul sa fie managerul Spitalului de Boli Infectioase Iasi

Medicul Carmen Dorobat, condamnata definitiv la 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru luare de mita, a primit o noua lovitura. Aceasta nu mai are dreptul de a mai ocupa o functie de conducere publica,.

Carmen Dorobat, condamnata definitiv la inchisoare cu suspendare, nu mai poate conduce Spitalul de Boli Infectioase Iasi - decizie a instantei

Managerul Spitalului de Boli Infectioase din Iasi, Carmen Dorobat, condamnata definitiv la 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru luare de mita, nu mai are dreptul de a mai ocupa o functie de conducere publica. Decizia a fost pronuntata miercuri de Curtea de Apel Iasi.

Strigat de ajutor al unui sef de sectie boli infectioase.Nu mi-am imaginat ca voi scrie vreodata. Oare ma puteti ajuta?

Sefa Sectiei de Boli Infectioase din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Sibiu apeleaza la ajutorul prietenilor pentru a cere un modul exterior, in asa fel incat 12 paturi sa poata fi pastrate pe sectie.

Sefa Sectiei de boli infectioase de la Spitalul de Urgenta Sibiu cere ajutor pe Facebook: Trebuie sa sacrificam 12 paturi Covid pentru separarea circuitelor. Avem nevoie de un modul exterior

Medicul sef al Sectiei de Boli Infectioase a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta SCJU) Sibiu, Victoria Birlutiu, cere ajutor pe Facebook pentru salvarea a 12 paturi pentru bolnavii cu COVID-19 din saloanele care ar urma sa fie golite de pacienti pentru separarea circuitelor.

Seful Sectiei Boli Infectioase Sibiu, apel pe Facebook pentru dotarea cu un modul exterior

Medicul Victoria Birlutiu, sefa Sectiei Boli Infectioase din Spitalul Judetean Sibiu, face un apel pentru Facebook pentru dotarea cu un modul exterior, astfel incat numarul paturilor din sectie sa nu fie redus pentru a respecta circuitele impuse de pandemie, scrie News.

Managerul Spitalului Marius Nasta: Avem o zona de platou. ingrijorator este numarul de pacienti internati la ATI

Managerul Spitalului Marius Nasta, Beatrice Mahler, spune ca este ingrijorata in privinta numarului de pacienti internati la ATI, cazurile psihice, pacienti care au nevoie de asistenta extrem de complexa si numarul mare de pacienti care isi pierd viata in fiecare zi.

Erata judiciara in dosarul medicului Dorobat. Condamnata pentru coruptie, doctorita nu mai are voie sa fie manager

Curtea de Apel Iasi a anuntat miercuri, 2 decembrie, ca medicul Carmen Dorobat, managerul Spitalului de Boli Infectioase, nu mai are voie sa fie manager.

Care este starea de sanatate a singurului supravietuitor dintre cei sase pacienti adusi la Iasi in urma incendiului din Neamt

Managerul Spitalului de Boli Infectioase din Iasi, medicul Carmen Dorobat, a vorbit despre starea de sanatate a singurului pacient ramas in viata dintre cei sase adusi la Iasi de laSpitalul Judetean Neamt.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )