Libnet.ro
UNICEF

07:15

CARMEN DOROBAT, MANAGERUL SPITALULUI CLINIC DE BOLI INFECTIOASE DIN IASI: Cele cateva spitale de boli infectioase din tara sunt sub asediu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CARMEN DOROBAT, MANAGERUL SPITALULUI CLINIC DE BOLI INFECTIOASE DIN IASI: Cele cateva spitale de boli infectioase din tara sunt sub asediu

Carmen Dorobat: Un parteneriat cu sectorul privat ar fi ideal, pentru ca beneficiile vor fi atat ale pacientilor, cat si ale personalului, o premiera in acest sens venind din partea companiei Cotnari, care ne sustine cu 50. 000 de lei * Constantin Deleanu, presedintele Directoratului Cotnari: Actiunea noastra este una normala si recomand si altora sa ne urmeze exemplul. continuă pe Ziarul Bursa

Managerul Spitalului de Boli Infectioase din Brasov a demisionat in plina criza de coronavirus

Managerul Spitalului de Boli Infectioase din Brasov, doctor Ramona Ionescu, a demisionat din functie, in plina criza de coronavirus. Potrivit brasovtv. com, Ramona Ionescu si-a motivat decizia prin lipsa de.

in plina criza coronavirus, managerul Spitalului de Boli Infectioase Brasov si-a dat demisia

Managerul Spitalului de Boli Infectioase Brasov, Ramona Ionescu, si-a dat demisia, in plina criza de coronavirs, dupa ce presa locala a scris ca decizia acesteia a venit in urma unei sedinte la Consiliul Judetean.

Senatorul Vergil Chitac, confirmat cu COVID-19, adus FARA IZOLETA si masca de protectie la Spitalul de Boli Infectioase din Constanta

Vergil Chitac, senatorul care a bagat in carantina tot Guvernul Romaniei, a fost adus, vineri, fara izoleta la Spitalul de Boli Infectioase din Constanta. impreuna cu acesta se afla sotia si un apropiat.

Senatorul Vergil Chitac, sotia si asistentul sau, confirmati cu COVID-19, dusi fara izoleta la Spitalul de Boli Infectioase din Constanta

Senatorul PNL Vergil Chitac, confirmat cu noul coronavirus, sotia si asistentul lui, infectati si ei, au fost dusi fara izoleta si fara sa aiba vreun echipament de protectie la Spitalul de Boli Infectioase din Constanta, scrie Mediafax.

Senatorul Chitac a fost transportat FARA IZOLETA la Spitalul de Boli Infectioase din Constanta

Senatorul Vergil Chitac si sotia lui au fost adusi fara izoleta la Spitalul de Boli Infectioase din Constanta, desi sunt confirmati cu coronavirus.

Alerta in Mangalia. Suspect de coronavirus transportat cu izoleta la Spitalul de Boli Infectioase

Femeia de 50 de ani a fost trasportata in conditii speciale de izolare la Spitalul de Boli Infectioase din Constanta unde va fi supusa testelor pentru coronavirus.

VIDEO O a doua persoana suspecta de coronavirus a fost dusa cu izoleta la Spitalul de Boli Infectioase

In Constanta sunt doua suspiciuni de coronavirus, dupa ce o a doua persoana a fost transportata marti la Spitalul de Boli Infectioase Constanta.

Managerul Spitalului Dimitrie Gerota, depistat pozitiv cu COVID-19

Inca doi romani au fost confirmati cu coronavirus, unul dintre acestia este chiar managerul Spitalul.

Senatorul Vergil Chitac, dus fara izoleta la Spitalul de Boli Infectioase din Constanta

Dupa ce a fost confirmat cu noul virus COVID-19, senatorul Vergil Chitac, sotia si asistentul acestuia, au fost dusi fara izoleta si fara sa aiba vreun echipament de protectie la Spitalul de Boli Infectioase din Constanta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )