Libnet.ro
UNICEF

12:00

in plina criza coronavirus, managerul Spitalului de Boli Infectioase Brasov si-a dat demisia

Antena3 Antena3,
in plina criza coronavirus, managerul Spitalului de Boli Infectioase Brasov si-a dat demisia

Managerul Spitalului de Boli Infectioase Brasov, Ramona Ionescu, si-a dat demisia, in plina criza de coronavirs, dupa ce presa locala a scris ca decizia acesteia a venit in urma unei sedinte la Consiliul Judetean. continuă pe Antena3

Managerul Spitalului de Boli Infectioase din Brasov a demisionat in plina criza de coronavirus

Managerul Spitalului de Boli Infectioase din Brasov, doctor Ramona Ionescu, a demisionat din functie, in plina criza de coronavirus. Potrivit brasovtv. com, Ramona Ionescu si-a motivat decizia prin lipsa de.

Cel mai mare lant de spitale private nu mai vrea suspecti de gripa, in plina criza de coronavirus

Medlife, cel mai mare operator privat de sanatate, a decis sa restranga consultatiile pentru pacientii cu patologie respiratorie, in plina epidemie de coronavirus. Compania sustine ca vrea astfel sa asigure un flux optim.

Ce inseamna scenariul 2 in plina criza de coronavirus. Planul alb, activat in mai multe spitale din Romania

Planul alb este activat in mai multe spitale din Romania. De asemenea s-a anuntat si scenariul 2 de coronavirus. Totodata, Raed Arafat a dat explicatii despre cele 4 scenarii care pot intra in vigoare. Ce inseamna scenariul 2 in plina criza de coronavirus Avand in vedere situatia aflata la momentul de fata in tara, vorbind .

Ministerul Muncii, anunt oficial in plina criza de coronavirus. Ce recomanda pentru angajatii romani

Ministerul Muncii si Protectiei Sociale recomanda aplicarea unor serii de masuri in scopul prevenirii raspandirii infectarii cu coronavirus. Cea mai importanta dintre acestea este flexibilizarea conditiilor de munca, acolo unde se poate. Angajatorul are dreptul sa te controleze in timpul programului Potrivit unui comunicat emis de MMPS, in contextul suspendarii cursurilor scolare in unitatile de .

Sistemul cardului de sanatate, din nou blocat, in plina criza de CORONAVIRUS

In plina criza de coronavirus, Sistemul informatic al Casei Nationale de Sanatate a picat din nou, marti dimineata, astfel ca medicii de familie nu pot emite retete pentru pacienti. Situatia este destul.

O platforma romaneasca de telemedicina cauta medici care sa consulte pacientii online in plina criza de coronavirus

Pentru a limita expunerea personalului medical la COVID-19 si a diminua vizitele romanilor la medic pentru problemele de sanatate comune, Doclandia. ro, o solutie online care ofera informatii medicale de la distanta persoanelor care cauta o opinie avizata, a demarat o campanie de mobilizare pentru a creste disponibilitatea celor 1. 200 medici inscrisi in platforma si recomanda afilierea cat mai multor medici noi.

VIDEO O a doua persoana suspecta de coronavirus a fost dusa cu izoleta la Spitalul de Boli Infectioase

In Constanta sunt doua suspiciuni de coronavirus, dupa ce o a doua persoana a fost transportata marti la Spitalul de Boli Infectioase Constanta.

Alerta in Mangalia. Suspect de coronavirus transportat cu izoleta la Spitalul de Boli Infectioase

Femeia de 50 de ani a fost trasportata in conditii speciale de izolare la Spitalul de Boli Infectioase din Constanta unde va fi supusa testelor pentru coronavirus.

Senatorul Vergil Chitac, sotia si asistentul sau, confirmati cu COVID-19, dusi fara izoleta la Spitalul de Boli Infectioase din Constanta

Senatorul PNL Vergil Chitac, confirmat cu noul coronavirus, sotia si asistentul lui, infectati si ei, au fost dusi fara izoleta si fara sa aiba vreun echipament de protectie la Spitalul de Boli Infectioase din Constanta, scrie Mediafax.

Senatorul Chitac a fost transportat FARA IZOLETA la Spitalul de Boli Infectioase din Constanta

Senatorul Vergil Chitac si sotia lui au fost adusi fara izoleta la Spitalul de Boli Infectioase din Constanta, desi sunt confirmati cu coronavirus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )