Libnet.ro
UNICEF

01:05

Carmen Galin, decizia fara precedent care i-a schimbat viata. Toti romanii o iubeau

Playtech Playtech,
Carmen Galin, decizia fara precedent care i-a schimbat viata. Toti romanii o iubeau

Teatrul din Romania este din nou in doliu, dupa ce actrita Carmen Galin a murit pe data de 13 octombrie, cu doar o zi inainte de a implini varsta de 74 de ani. Se retrasese din lumina reflectoarelor, decizie care a lasat cu gura cascata intreaga audienta. Carmen Galin a luat in 1995 o decizia . continuă pe Playtech

Actrita Carmen Galin a murit la varsta de 73 de ani

Actrita Carmen Galin a murit vineri, cu o zi inainte de a implini 74 de ani. Carmen Galin a fost actrita a Teatrului National Bucuresti si s-a retras din activitate in 1995, scrie Mediafax.

A murit Carmen Galin. Pe 14 martie, actrita ar fi implinit 74 de ani

Carmen Galin, care a murit vineri seara, a fost casatorita cu Dan Pita si a facut parte dintre acele prezente discrete, posedand un sarm si o naturalete aparte. Nascuta pe 14 martie 1946, sambata, marea actrita ar fi implinit 74 de ani. Angajata a Teatrului Mic in perioada 1975-1990, jucand in peste 25 de filme, artista s-a retras din lumina reflectoarelor in 1995, dedicandu-se actiunilor umanitare.

Carmen Galin, Cortina!

Acesta, se pare, a fost utimul cuvant spus de Rabelais! Spectacolul vietii se incheia si, resemnat, el ii accepta finalul. Cortina! As spune, la disparitia lui Carmen Galin, La revedere, Sen te, amintindu-mi-o in spectacolul lui Andrei Serban.

A murit actrita Carmen Galin

Actrita Carmen Galin a murit, astazi, la varsta de 73 de ani.

Decizia guvernului italian de a suspenda plata ratelor la creditele ipotecare pentru cetatenii aflati in carantina - o masura fara precedent

Decizia guvernului italian de a suspenda plata ratelor la creditele ipotecare pentru cetatenii aflati in carantina este o masura pana acum fara precedent in lupta pentru reducerea impactului economic al epidemiei de Covid-19, dar definitorie pentru situatia in care se afla tara, scrie The Guardian, preluat de Mediafax. Italia este veriga slaba din zona euro. Chiar si inainte de carantina nationala, tara se indrepta catre a patra recesiune tehnica in mai putin de 10 ani, iar cresterea standardului de viata pentru italienii de rand este cel putin modesta analizand ultimele doua decenii.

Mircea Lucescu si fiul lui, Razvan, veste fara precedent! Oferta incredibila primita de la Fenerbahce

Ajuns la 74 de ani, Mircea Lucescu este inca la mare cautare. De curand, presa din Turcia a vehiculat ideea unei oferte incredibile venite de la Fenerbahce pentru Il Luce. Mircea Lucescu si fiul lui, Razvan, au primit o veste fara precedent. Mircea Lucescu si fiul lui, Razvan, veste fara precedent! Oferta incredibila primita de .

Toate bisericile catolice din Roma, inchise din cauza coronavirusului - masura fara precedent in timpurile moderne

Bisericile catolice din capitala Italiei, Roma, au primit ordin sa fie inchise, joi, din cauza pandemiei de coronavirus, o masura considerata fara precedent in timpurile moderne, scrie Reuters.

Scandal fara precedent in showbiz! Adriana Bahmuteanu isi face praf un coleg de breasla

Dupa seria de 5 divorturi de Silviu Prigoana si a scandalurile fara oprire, Adriana Bahmuteanu tine mai nou seminarii de dezvoltare personala. Cu toate acestea, cenzura nu poate exista, asa ca, in urma unor atacuri, a inceput si ea lupta. Adriana Bahmuteanu isi face praf un coleg de breasla Adriana Bahmuteanu i-a dat replica jurnalistului .

De ce iau autoritatile masuri de protectie fara precedent pentru coronavirus? Se raspandeste foarte rapid si are multe necunoscute, chiar daca 95% dintre imbolnaviri sunt usoare

Viteza foarte rapida de raspandire a infectiei cu noul coronavirus, alaturi de nesiguranta venita din faptul ca exista foarte multe necunoscute legate de acest nou virus si sunt foarte multe schimbari de situatie de la o saptamana sau chiar o zi la alta reprezinta explicatia stiintifica a panicii create de virus si a masurilor de protectie fara precedent luate de tot mai multe tari, inclusiv Romania, afirma Andreea Moldovan, medic primar de boli infectioase si medic specialist epidemiolog la Spitalul de Boli Infectioase din Brasov, intr-un interviu acordat HotNews. ro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )