Libnet.ro
UNICEF

06:15

Toate bisericile catolice din Roma, inchise din cauza coronavirusului - masura fara precedent in timpurile moderne

Hotnews Hotnews,
 Toate bisericile catolice din Roma, inchise din cauza coronavirusului - masura fara precedent in timpurile moderne

Bisericile catolice din capitala Italiei, Roma, au primit ordin sa fie inchise, joi, din cauza pandemiei de coronavirus, o masura considerata fara precedent in timpurile moderne, scrie Reuters. continuă pe Hotnews

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a ordonat ca majoritatea scolilor din tara sa fie inchise din cauza coronavirusului

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a ordonat joi ca majoritatea scolilor din Israel sa fie inchise ca masura de precautie impotriva coronavirusului si a cerut formarea unui guvern de uniune nationala de urgenta, transmite Reuters.

ADVERTORIAL DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI, EVENIMENTELE CU PUBLIC SE MUTA IN MEDIUL ONLINE

In plina situatie de criza care a lovit Romania din cauza coronavirusului, companiile si firmele care aveau evenimente sau intalniri cu clienti sau parteneri, sunt nevoite sa se reorienteze. in ultimele zile, cererile catre companiile de transmisii LIVE s-au triplat, conform specialistilor de la Anvergura - companie specializata in transmisiuni LIVE.

Imagini de la Vila Lac 1, unde premierul este izolat din cauza coronavirusului

Antena 3 a prezentat in exclusivitate imagini de la Vila Lac 1, acolo unde premierul Orban este izolat din cauza coronavirusului.

FAST 9 si-a amanat data de lansare cu un an din cauza coronavirusului

Fanii celebrei serii Fast and Furious trebuie sa mai astepte un an pana la lansarea oficiala a noului film, din cauza coronavirusului Covid-19.

Supermarketurile si hypermarketurile iau masuri exceptionale din cauza coronavirusului

Supermarketurile si hypermarketurile iau masuri exceptionale din cauza coronavirusului, acestea fiind stabilite in scopul prevenirii raspandirii noului virus.

MotoGP: MP al Americilor, amanat din cauza coronavirusului Primele trei etape nu au loc la datele stabilite

Marele Premiu al Americilor, programat la Austin, intre 3 si 5 aprilie, a fost amanat pentru 13-15 noiembrie, din cauza coronavirusului, au anuntat organizatorii.

Comisia Europeana va reduce obligatiile companiilor aeriene. Avioanele zburau goale, din cauza coronavirusului

Comisia Europeana a decis sa reduca obligatiile impuse companiilor aeriene de a continua sa opereze zboruri, pentru a-si pastra sloturile, chiar daca nu au pasageri. Masura vine dupa ce au aparut numeroase imagini cu avioane goale din cauza coronavirusului, care zburau oricum, din cauza legislatiei.

Aeroportul Ciampino din Roma se inchide de vineri din cauza epidemiei de coronavirus. Aeroportul Fiumicino isi reduce activitatea

Aeroportul Ciampino din Roma va fi inchis de vineri, 13 martie, din cauza epidemiei cu coronavirus. Aeroportul Fiumicino, dedicat zborurilor internationale, isi va reduce activitatea incepand de pe 17 martie.

Coronavirus in lume: Peste 130.000 de persoane infectate China a avut ieri mai putine cazuri noi decat Romania Situatia se agraveaza si in Spania Bisericile din Roma, inchise

Epidemia de coronavirus a infectat peste 130. 000 de oameni in intreaga lume, cel putin 4. 700 murind din cauza Covid-19, iar peste 68. 000 de persoane sunt declarate vindecate, potrivit centralizarii de pe Arcgis. Pana acum, in afara de China, au fost raportate cazuri in 122 de tari. 42 Norvegia anunta cele mai stricte masuri aplicate pe timp de pace pentru limitarea raspandirii epidemiei23. 31 BCE nu exclude o recesiune in zona euro, semnaland o scadere a cresterii economice21. 20 Presedintele Emmanuel Macron anunta inchiderea, de luni, a tuturor scolilor din Franta. El le-a cerut de asemenea pesoanelor de peste 70 de ani sa ramana in case21. 02 Bisericile din Roma, inchise pentru credinciosi pana pe 3 aprilie20. 04 Bilantul deceselor in Italia a ajuns joi la 1.

Bisericile din R. Moldova isi inchid usile din cauza coronavirusului. Mall-urile raman deschise

Autoritatile de la Chisinau au decis suspendarea tuturor activitatilor religioase. Prim-ministrul Republicii Moldova, Ion Chicu, a anuntat ca activitatea bisericelor va fi sistata pentru urmatoarele doua saptamani, din cauza raspandirii coronavirusului. Premierul a subliniat ca anume in biserici se aduna mai multi varstnici, categoria de oameni care este mai supusa riscului de infectare cu noul virus.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )