Libnet.ro
UNICEF

01:05

Carmen Grebenisan si iubitul ei au fost confirmati cu noul coronavirus. Ma doare capul foarte tare si ma ustura pielea

B1 B1,
 Carmen Grebenisan si iubitul ei au fost confirmati cu noul coronavirus. Ma doare capul foarte tare si ma ustura pielea

Fostaconcurenta de la Asia Express,Carmen Grebenisan si partenerul ei de viata, Alex Militaru, au fost depistati pozitiv cu noul coronavirus de tip SARS-CoV-2. Vedetaa postat un mesaj pe contul ei. continuă pe B1

Carmen Grebenisan are COVID-19: imi doresc sa nu se agraveze prea mult

Carmen Grebenisan si iubitul ei Alex au fost depistati cu SARS-CoV-2. Fosta concurenta de la Asia Express a postat un mesaj pe contul de socializare, in care explica ce simptome are si care este starea ei acum.

Andi Moisescu a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus

Andi Moisescu a declarat ca a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, acesta primind vestea inainte startului celei de-a sasea zi de auditii pentru Romanii au talent. Juratul emisiunii a precizat ca nu ar.

Francesco Totti, testat pozitiv la noul coronavirus

Legendarul fotbalist italian Francesco Totti a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus.

Amazon retrage reclamele pentru Black Friday din Franta, din cauza carantinei pentru noul coronavirus

Amazon a decis retragerea reclamelor pentru discounturile de Black Friday din Franta, dupa ce guvernul a afirmat ca aceasta campanie este nedreapta fata micile magazine, care au fost nevoite sa se inchida din cauza carantinei pentru noul coronavirus, transmite Reuters si News. ro.

Amazon retrage reclamele pentru Black Friday din Franta, din cauza carantinei pentru noul coronavirus

Amazon a decis retragerea reclamelor pentru discounturile de Black Friday din Franta, dupa ce guvernul a afirmat ca aceasta campanie este nedreapta fata micile magazine, care au fost nevoite sa se inchida din cauza carantinei pentru noul coronavirus, transmite Reuters.

Merkel spune ca noul coronavirus este mai agresiv la temperaturi scazute: Numarul pacientilor de la ATI s-a dublat in 10 zile

Noul coronavirus reactioneaza diferit si mult mai agresiv la temperaturi scazute, iar Germania trebuie sa ia masuri restrictive pentru ca sistemul medical sa nu fie coplesit, a spus cancelarul Germaniei Angela Merkel, transmite Reuters.

Studiu. Vaccinul antigripal poate reduce riscul contaminarii cu noul coronavirus

Vaccinul antigripal ar putea reduce riscul infectarii cu noul coronavirus si ar scadea severitatea simptomelor, in cazul in care imbolnavirea se produce, arata un studiu realizat sub indrumarea unui imunolog roman si publicat in revista Scientific American.

Alexandru Rafila, previziune infricosatoare pentru romani. Cate persoane vor fi infectate cu noul coronavirus in urmatoarea luna

Dupa inregistrarea unui nou record negativ de imbolnaviri cu COVID-19, Alexandru Rafila trage un mare semnal de alarma cu privire la agravarea acestei situatii. Potrivit reprezentantului Romaniei la OMS, urmatoarea luna va fi una de foc, in care o mare parte din populatie va trece prin infectia cu noul coronavirus. Cate persoane au trecut, de .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )