Libnet.ro
UNICEF

07:30

Carmen Harra, in centrul unui nou scandal. Ce acuzatii grave i se aduc

Playtech Playtech,
Carmen Harra, in centrul unui nou scandal. Ce acuzatii grave i se aduc

Face si face si apare iar in presa de monden! Carmen Harra este, din nou, in centrul unui nou scandal. Iata de ce este acuzata acum fosta componenta a trupei Trio Expres. Carmen Harra, acuzatii grave din partea unei colege de trupa in anii 80, trupa Trio Expres avea un succes rasunator printre tineri. Formatia . continuă pe Playtech

Bunicul Luizei Melencu, acuzatii grave la adresa lui Cumpanasu: Un profitor al sistemului

Bunicul Luizei Melencu a facut acuzatii grave la adresa lui Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu. Batranul spune despre acesta din urma ca este un profitor. Bunicul Luizei Melencu a facut acuzatii grave la adresa lui Alexandru Cumpanasu: Un profitor al sistemului Stelian Iordache, bunicul Luizei Melencu, a facut acuzatii grave la adresa unchiului Alexandrei Maceasanu, .

Dana Budeanu, acuzatii grave la adresa autoritatilor: Spuneti-mi o regula care nu a fost contrazisa de o alta regula la doua zile, la o saptamana. Asta e o prosteala!

Dana Budeanu a vorbit marti, in exclusivitate, la Antena 3, in cadrul emisiunii lui Mihai Gadea, despre fenomenul COVID-19 si despre toate informatiile transmise de autoritati cu privire la efectele devastatoare produse de acest virus. Ce nedumeriri are Dana Budeanu despre noul coronavirus Nu de putine ori, creatoarea de moda, Dana Budeanu, a vorbit despre .

Nou scandal in lumea interlopilor. Clanul Luptatorilor ar fi incercat sa incendieze o casa a Cordunenilor

A aparut inca un scandal in lumea interlopa dupa ce clanul Sportivilor ar fi incercat sa incendieze o casa de-a clanului Corduneanu. Acum, razboiul declaratiilor de pe Facebook continua in sala de judecata. Un nou scandal in lumea interlopa. Clanul Luptatorilor a incendiat o casa a clanului Corduneanu Magistratii din cadrul Judecatoriei Iasi au amanat .

Orban, despre demisia lui Liviu Vasilescu: Mi se pare normala. Voi discuta cu ministrul de Interne despre numirea unui nou sef al Politiei

Premierul Ludovic Orban considera normala demisia fostului sef al Politiei Romane, Liviu Vasilescu, precizand ca va discuta cu ministrul de Interne despre numirea unui nou sef al Politiei.

Scandal la DSP Bucuresti! Angajatii fumeaza si nu poarta masti in interior

Directia de Sanatate Publica este in centrul unui nou scandal urias. Angajatii institutiei au fost filmati in sediul cladirii, in timpul programului de lucru, fara masca. Ba mai mult, in incaperea respectiva erau cel putin cinci persoane, iar de distantare sociala nici nu s-a pus problema.

O opozanta a lui Aleksandr Lukasenko a anuntat fondarea unui nou partid

Maria Kolesnikova, o opozanta a presedintelui belarus Aleksandr Lukasenko, supranumit ultimul dictator al Europei, a anuntat marti ca a fondat un nou partid.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )