Libnet.ro
UNICEF

09:15

O opozanta a lui Aleksandr Lukasenko a anuntat fondarea unui nou partid

Adevărul Adevărul,
O opozanta a lui Aleksandr Lukasenko a anuntat fondarea unui nou partid

Maria Kolesnikova, o opozanta a presedintelui belarus Aleksandr Lukasenko, supranumit ultimul dictator al Europei, a anuntat marti ca a fondat un nou partid. continuă pe Adevărul

Aleksandr Lukasenko nu exclude riscul unui razboi civil in Belarus

Liderul de la Minsk, Aleksandr Lukasenko, nu exclude riscul inceperii unui razboi civil in Belarus, daca protestele stradale organizate de opozitie vor continua.

Aleksandr Lukasenko recunoaste ca Belarusul are un sistem cumva autoritar si propune modificarea Constitutiei, asa cum vrea si Moscova

Presedintele belarus Aleksandr Lukasenko a evocat luni ideea unui referendum constitutional in vederea calmarii vastei contestari fara precedent care-l vizeaza, insa fara sa precizeze modalitatile, calendarul sau continutul acesteia, relateaza AFP.

Presedintele belarus Aleksandr Lukasenko, declarat persona non grata in tarile baltice

Lituania, Estonia si Letonia i-au inscris luni pe lista neagra pe presedintele din Belarus, Aleksandr Lukasenko, si pe alti circa 30 de inalti functionari ai regimului sau, pentru presupuse fraude electorale si actiuni de represiune impotriva manifestantilor pro-democratie, informeaza AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1969 seconds )