Libnet.ro
UNICEF

16:45

Carmen Tanase: Aparitia virusului este un plan bine pus la punct, iar copiii sunt tinta!

Antena3 Antena3,
Carmen Tanase: Aparitia virusului este un plan bine pus la punct, iar copiii sunt tinta!

Carmen Tanase a vorbit, miercuri, seara, la Sinteza zilei, despre efectele pandemiei asupra copiilor. indragita actrita spune ca totul pare un plan bine pus la punct in care copiii sunt tinta, pentru ca ei isi vor forma personalitatea intr-un mod total diferit decat au facut-o generatiile anterioare din cauza restrictiilor care sunt impuse in ceea ce e numit tot mai des noua realitate. continuă pe Antena3

Marturisirea facuta de Carmen Tanase lui Mihai Gadea: Ma enerveaza ceva ce faci tu!

Pe finalul interviului pe care Carmen Tanase i l-a acordat, miercuri, lui Mihai Gadea, la Sinteza zilei, Mihai a provocat-o pe indragita actrita sa spuna ceva care ar putea sa-l enerveze sau, din contra, sa spuna ceva care o enerveaza pe ea.

Ludovic Orban, despre campania electorala si procesul de votare: Daca se respecta regulile, din punctul meu de vedere, riscul de transmitere a virusului este minim (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban este de parere ca daca regulile de protectie sanitara si distantare vor fi respectate atat in timpul campaniei electorale, cat si in ziua alegerilor locale, atunci riscul de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )