Libnet.ro
UNICEF

01:05

Carmen Uscatu l-a intrebat pe Eugen Teodorovici ce aduce bun registrul in care sunt obligate sa se inscrie ONG-urile, dar care nu exista. Teodorovici: A fost o recomandare a Curtii de Conturi

Hotnews Hotnews,
 Carmen Uscatu l-a intrebat pe Eugen Teodorovici ce aduce bun registrul in care sunt obligate sa se inscrie ONG-urile, dar care nu exista. Teodorovici: A fost o recomandare a Curtii de Conturi

Carmen Uscatu si Oana Gheorghiu, fondatoarele Asociatiei Daruieste Viata, au protestat, vineri, incepand cu ora 15:00, in fata sediului Ministerului Finantelor, fata de obligativitatea tuturor ONG-urilor din Romania de a se inscrie intr-un nou registru la ANAF, pana la 1 aprilie, registru care nu exista in acest moment. A pornit de la o recomandare a Curtii de Conturi, a fost raspunsul ministrului Finantelor, Eugen Teodorovici. continuă pe Hotnews

PNL cere DEMITEREA lui Eugen Teodorovici: Atacurile suburbane, mizerabile, sub orice limita de bun simt trebuie sanctionate public drastic

PNL cere demiterea ministrului Finantelor, Eugen Teodorovici, dupa ce, la dezbaterile pe buget din comisii, acesta l-a facut urat si prost pe liberalul Florin Citu. De jignirile lui Teodorovici nu a scapat nici eu.

Curiosul caz al lui Eugen Teodorovici

Este ora pranzului si cei din presa primim invitatie de la ministerul Finantelor, ceva de genul: Domnul ministru Eugen Teodorovici va sustine declaratii de presa. E invitatia pentru maine. Am fost cazuri in care urma sa fie in aceeasi zi. Multi ajungem cu 20-30 minute inainte pentru a ne ocupa un loc bun in sala. Uneori ne cheama in holul institutiei pentru a nu pune intrebari. Cand e pe hol, mare lucru nu auzi din ce vorbeste, pentru ca distanta dintre noi si pupitru e mare.

Curiosul caz al lui Eugen Teodorovici

Este ora pranzului si cei din presa primim invitatie de la ministerul Finantelor, ceva de genul: Domnul ministru Eugen Teodorovici va sustine declaratii de presa. E invitatia pentru maine. Au fost cazuri in care urma sa fie in aceeasi zi. Multi ajungem cu 20-30 minute inainte pentru a ne ocupa un loc bun in sala. Uneori ne cheama in holul institutiei pentru a nu pune intrebari. Cand e pe hol, mare lucru nu auzi din ce vorbeste, pentru ca distanta dintre noi si pupitru e mare.

DUPA ATACURILE LA ADRESA LUI CITU SI MURESAN: PNL cere demiterea lui Eugen Teodorovici

PNL cere demiterea lui Eugen Teodorovici, dupa atacurile suburbane, mizerabile, sub orice limita de bun simt si comportament civilizat la adresa lui Florin Citu si a lui Siegfried Muresan.

Ministrul Eugen Teodorovici spune ca se alatura protestului pentru autostrazi

Ministrul Eugen Teodorovici a anuntat vineri ca se alatura protestului pentru autostrazi sieu, spunand ca va cobori in fata ministerului, unde si-au anuntat prezenta mai multi manifestanti.

Eugen Teodorovici: ii multumesc presedintelui ca a promulgat bugetul

Eugen Teodorovici, ministrul de Finante, i-a multumit presedintelui Iohannis ca a promulgat bugetul si a spus ca nu isi doreste ca temele importante sa devina o lupta politica. I-am multumit domnului .

Eugen Teodorovici: Au fost peste 250 de ofiteri SRI detasati la ANAF

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat miercuri ca peste 250 de ofiteri SRI au fost detasati la ANAF, informeaza Stiripesurse. ro. Asa e. ) au fost detasati din diferite structuri.

Eugen Teodorovici, explicatii dupa ce l-a jignit pe Florin Citu. Ministrul sustine ca a fost provocat de Opozitie: Categoric puteam sa folosesc si ghilimele

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, vine cu explicatii dupa ce l-a jignit pe liberalul Florin Citu. La dezbaterile pe buget din comisii, acesta l-a facut urat si prost pe senatorul PNL, atunci cand cel din.

Eugen Teodorovici lamureste scandalul cu Florin Citu

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a vorbit miercuri, la emisiunea Sinteza zilei, despre scandalul dincomisiile reunite de buget-finante. Va amintim ca in timp ce se discutau.

Eugen Teodorovici: inchidem propunerea de modificare pe OUG 114, pe zona de banci si Pilon 2

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a declarat miercuri ca, in aceasta saptamana, MFP inchide propunerea de modificare a OUG 114 in privinta bancilor si a Pilonului 2 de pensii, fixandu-si ca.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )