Libnet.ro
UNICEF

14:15

Eugen Teodorovici: inchidem propunerea de modificare pe OUG 114, pe zona de banci si Pilon 2

Antena3 Antena3,
Eugen Teodorovici: inchidem propunerea de modificare pe OUG 114, pe zona de banci si Pilon 2

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a declarat miercuri ca, in aceasta saptamana, MFP inchide propunerea de modificare a OUG 114 in privinta bancilor si a Pilonului 2 de pensii, fixandu-si ca. continuă pe Antena3

Teodorovici: MFP inchide propunerea de modificare a OUG 114

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a declarat astazi ca, in aceasta saptamana, MFP inchide propunerea de modificare a OUG 114 in privinta bancilor si a Pilonului 2 de pensii, fixandu-si ca termen pentru ''clarificarea '' acestui act normativ finalul lunii martie.

Opozitia a depus o motiune simpla impotriva lui Eugen Teodorovici. Pruna, USR: OUG 114 a dat foc economiei

Deputatul USR Cristina Pruna a anuntat, luni, ca mai multe partide din opozitie au depus impotriva ministrului de Finante Eugen Teodorovici motiunea simpla Lacomia pesedista submineaza economia nationala.

PNL lanseaza atacul asupra OUG 114. Ionel Danca: Zilele ei sunt numarate, la fel si pentru ticalosii din PSD si ALDE care care vor sa distruga economia cu cifrele pe masa

Ordonanta de urgenta nr. 114 va intra de saptamana viitoare in dezbaterea Camerei Deputatilor, iar PNL pregateste atacul pentru a respinge aceasta masura promovata de Darius Valcov si Eugen Teodorovici.

LUDOVIC ORBAN: Liberalii vor contesta la CCR legea de aprobare a OUG 114

Orban: Vom sustine abrogarea pe rand a fiecarui articol din OUG 114 Liberalii vor contesta la CCR legea de aprobare a OUG 114/2018 daca aceasta va trece de Camera Deputatilor, a anuntat, ieri, Ludovic Orban, presedintele PNL.

FLORIN CITU, DESPRE STUDIUL BNR PE OUG 114: &171;Taxa pe lacomie &187; ar reduce cresterea economica in 2019 si 2020 cu doua puncte procentuale

Senatorul PNL: Daca agentiile de rating ar vedea studiul BNR, concluziile acestuia ar duce imediat la scaderea rating-ului Romaniei la categoria Junk *Citu: Efectul OUG 114 in totalitate inseamna criza economica Taxa pe lacomie ar reduce cresterea economica in 2019 si 2020 cu doua puncte procentuale cumulativ, spune senatorul PNL Florin Citu, specificand ca aceasta este una din concluziile studiului intocmit de Banca Nationala a Romaniei BNR) pe OUG 114.

OUG 114 - impact nimicitor asupra economiei tarii si traiului romanilor

Guvernul a adoptat OUG 114 fara niciun studiu de impact, fara consultari cu mediul de afaceri, iar acum incearca sa mai dreaga lucrurile din mers, promitand modificari, dupa cateva discutii cu actorii implicati.

Kelemen Hunor, despre OUG 114: Este un fel de ghiveci, de zacusca acolo. Daca vrei sa omori Pilonul II, trebuie sa o spui direct: vreau sa tai pisica in doua

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, afirma ca OUG 114/ 2018 este un fel de ghiveci, de zacusca avand prevederi pentru prea multe sectoare de activitate. Kelemen Hunor spune ca in trei-patru domenii aceasta ordonanta ar trebui modificata, vorbind despre sistemul bancar si facand referire la Pilonul II de pensii. Daca vrei sa omori Pilonul II, trebuie sa o spui direct: vreau sa tai pisica in doua, a spus Kelemen Hunor.

Tariceanu, despre OUG 114: Daca nu incheiem discutiile, solutia de rezerva este prorogarea

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, marti, la Parlament, ca daca discutiile in privinta OUG 114 din domeniul fiscal nu se incheie pana pe 31 martie, cand actul normativ ar incepe sa-si produca efectele, solutia de rezerva este prorogarea termenului de aplicare, potrivit Mediafax.

Dancila, despre OUG 114: Nimic nu e perfect, totul e perfectibil

Premierul Viorica Dancila a anuntat, luni, ca in aceasta saptamana se discuta in in Coalitie despre modificarile OUG 114, comentand ca nimic nu e perfect, totul e perfectibil.

Dancila, intrebata despre OUG 114: Sa stiti ca nimic nu este perfect, totul este perfectibil

Premierul Viorica Dancila a declarat luni, intrebata daca este multumia de OUG 114, ca nimic nu este perfect, totul este perfectibil.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2581 seconds )