Libnet.ro
UNICEF

10:30

Carrefour lanseaza un program pentru fermierii romani care vor sa treaca la agricultura BIO

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Carrefour lanseaza un program pentru fermierii romani care vor sa treaca la agricultura BIO

Incepand din luna martie, Carrefour Romania initiaza cel mai amplu program integrat de sustinere a fermierilor romani care vor sa treaca la un model de business de tip agricultura BIO/ecologica. Programul reprezinta un angajament pe termen lung,. continuă pe Wall-Street Ro

Ei sunt cei doi romani care l-ar fi ucis pe Florin, la Londra. Tinerii au fost arestati

Ei sunt cei doi romani care l-ar fi ucis pe Florin, la Londra. Tinerii au fost arestati. Citeste mai mult pespynews. ro .

Adam Schiff: Alegerile care vor avea loc in 2020 vor fi extraordinar de vulnerabile

Presedintele Comisiei pentru Informatii din Camera Reprezentantilor, Adam Schiff, a declarat marti ca alegerile prezidentiale, care vor avea loc in 2020, vor fi extraordinar de vulnerabile, relateaza Mediafax citand Reuters.

Cele mai mari obstacole pentru cei care vor sa porneasca o afacere in Romania

Mentalitatea si teama de esec ocupa primul loc in topul celor mai importante obstacole pentru cei care vor sa inceapa si sa dezvolte o afacere in Romania, conform Barometrului Startup-urilor din Romania.

Top 10 tari care vor captiva imaginatia turistilor, in 2019

Recomandarile de vacanta ale ghidului de calatorii, Lonely Planet, sunt asteptate, in fiecare an, cu sufletul la gura de turisti. Propunerile ghidului de calatorie pentru 2019 cuprind un top zece al tarilor care vor captiva, in opinia specialistilor, imaginatia turistilor.

Gabriela Firea face un program pentru start-up-uri: Bucharest Start-Up City a fost pus in dezbatere publica

Regulamentul Programului Bucharest Start-up City, prin care 200 de noi afaceri vor primi finantare in valoare de 50. 000 de euro, a fost pus in dezbatere publica.

FOTO Povestea tinerilor romani care vor sa construiasca un orfelinat in Tanzania: Am gasit o mana de copii fara speranta

Doi tineri din Sebes, sot si sotie, alaturi de mai multi prieteni de-ai lor, au inceput o campanie de strangere de fonduri pentru un orfelinat din Tanzania unde sunt crescuti, in conditii precare, 21 de copii.

JO 2020: Roboti pentru asistenta fanilor, muncitorilor si sportivilor la intrecerilor care vor avea loc la Tokyo

Organizatorii Jocurilor Olimpice si Jocurilor Paralimpice din 2020, de la Tokyo, au prezentat, vineri, proiectul Robot pentru competitiile de anul viitor, demonstrand in public calitatile a doua produse concepute pentru asistenta fanilor, muncitorilor si sportivilor, relateaza Reuters.

Judecatorii din Consiliul Superior al Magistraturii ii cheama la dialog pe magistratii care vor sa mearga sa protesteze la Bruxelles

Sectia pentru judecatori a CSM ii cheama la discutii pe magistratii care protesteaza, nemultumiti de Ordonanta 7, inclusiv pe cei 30 de judecatori si procurori care au anuntat ca vor protesta in 4 aprilie la Bruxelles, in fata sediului Comisiei Europene.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea o saptamana de vis. isi indeplinesc toate dorintele

Saptamana care tocmai incepe aduce numai bucurie pentru aceste trei zodii. Totul le merge perfect. HOROSCOP RAC- Esti pregatita sa-ti intinzi aripile si sa zbori. Esti gata de noi aventuri. Vrei sa.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea cel mai bun sezon al Berbecului. Stralucesc de fericire

Pe 20 martie, soarele intra in zodia Berbecului. Aceste trei zodii vor incepe o perioada benefica. HOROSCOP BERBEC- Este luna ta, deci stralucesti si primesti doar lucruri bune. Ai incredere in tine.

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )