Libnet.ro
UNICEF

17:00

FOTO Povestea tinerilor romani care vor sa construiasca un orfelinat in Tanzania: Am gasit o mana de copii fara speranta

Adevărul Adevărul,
FOTO Povestea tinerilor romani care vor sa construiasca un orfelinat in Tanzania: Am gasit o mana de copii fara speranta

Doi tineri din Sebes, sot si sotie, alaturi de mai multi prieteni de-ai lor, au inceput o campanie de strangere de fonduri pentru un orfelinat din Tanzania unde sunt crescuti, in conditii precare, 21 de copii. continuă pe Adevărul

Cele mai mari obstacole pentru cei care vor sa porneasca o afacere in Romania

Mentalitatea si teama de esec ocupa primul loc in topul celor mai importante obstacole pentru cei care vor sa inceapa si sa dezvolte o afacere in Romania, conform Barometrului Startup-urilor din Romania.

Consiliul General a reaprobat infiintarea celor doua companii municipale care vor prelua activitatea RADET

Consiliul General al Municipiului Bucuresti, cu voturile consilierilor PSD si PNL, a reaprobat infiintarea companiilor municipale Termoenergetica si Energetica Servicii Bucuresti, care vor prelua activitatea RADET, serviciul public fiind delegat catre acestea. infiintarea companiilor a fost votata si data trecuta, insa hotararile puteau fi anulate deoarece un consilier general PSD si-a votat fiica in consiliul de administratie a uneia dintre companii.

CIOLOS: Important nu e scorul in alegeri, ci numarul romanilor care vor iesi la urne

Liderul partidului PLUS, Dacian Ciolos, a declarat ieri, la Timisoara, ca, pentru Alianta USR-PLUS miza alegerilor europarlamentare nu este scorul pe care il va obtine, ci numarul romanilor care vor fi mobilizati sa iasa la vot.

FOTO Povestea fondatoarei proiectului de studiere optionala a folclorului in scoli

La 30 de ani, cand altii lupta pentru a se dezvolta intr-o multinationala, Mariuca Verdes, o tanara din Maramures, militeaza pentru pastrarea obiceiurilor si traditiilor strabune. impinsa de la spate de iubirea fata de tot ce poate oferi satul maramuresean, Mariuca a fost initiatoarea proiectului prin care folclorul este predat ca materie optionala in scolile din Maramures.

CE, dupa intalnirea Dancila-Timmermans: Experti romani si europeni vor discuta saptamana viitoare despre solutii de punere in aplicare a recomandarilor MCV / Guvernul nu pomeneste nimic de MCV

Premierul Viorica Dancila si prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, s-au intalnit luni seara la Palatul Victoria. Cei doi inalti oficiali au finalizat planul de lucru al expertilor romani si europeni care vor avea deja o prima intalnire saptamana aceasta, pentru a gasi solutii de punere in aplicare a recomandarilor MCV, a declarat un purtator de cuvant al Comisie Europene. Si Guvernul a emis un comunicat, dar nu pomeneste nimic de MCV.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea o saptamana de vis. isi indeplinesc toate dorintele

Saptamana care tocmai incepe aduce numai bucurie pentru aceste trei zodii. Totul le merge perfect. HOROSCOP RAC- Esti pregatita sa-ti intinzi aripile si sa zbori. Esti gata de noi aventuri. Vrei sa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )