Libnet.ro
UNICEF

17:30

Carrefour Romania, anuntul care suprinde toti clientii. Ce aduce in Romania chiar de acum

Playtech Playtech,
Carrefour Romania, anuntul care suprinde toti clientii. Ce aduce in Romania chiar de acum

Carrefour vizeaza o extindere pe piata din Romania, cu o oferta noua pentru clienti. Daca pana acum te-ai obisnuit cu electronice si produsele alimentare, de acum vei gasi si altceva pe. continuă pe Playtech

Se intampla de azi: anuntul Raiffeisen pentru toti clientii bancii

Raiffeisen Bank are un anunt extrem de important pentru toti clientii. Ar putea pica la fix pentru cei care calatoresc si sunt mereu pe drumuri in aceasta perioada, fie in concediu, fie in.

Se inchid plajele in Romania?! Anuntul ingrijorator al Guvernului

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, spera sa nu ajunga in situatia in care sa se inchida din nou plajele dupa aglomeratia care s-a creat pe litoral. Aglomeratia ar fi fost permisa pentru ca politia nu a fost foarte bine organizata. in plus, Marcel Vela a anuntat controale draconice pentru a descoperi operatorii economici care nu .

Anuntul Digi |RCS-RDS in plina criza: toti clientii trebuie sa afle asta

Grupul Digi |RCS-RDS a facut un bilant pentru perioada de criza si vine cu un anunt care-i va surprinde pe multi clienti. Mai ales ca vine cu o zi inaintea unei super campanii de.

Fratii Dedeman surprind iar intreaga Romanie! Surpriza de proportii pregatita pentru toti clientii

Proprietarii Dedeman pregatesc o mutare pe piata din Romania si asta in ciuda perioadei prin care trecem. Planurile lui Dragos si Adrian Paval prevad cresterea numarului de magazine pe.

Toti clientii Banca Transilvania sunt vizati de ultima veste. S-a aflat chiar acum

Anul 2019 a fost unul extrem de bun pentru Banca Transilvania, iar clientii ar trebui sa stie acest lucru. Cifrele spun totul. Banca Transilvania si-a pastrat si anul trecut pozitia de lider.

Banca Transilvania, anuntul important pentru toti cei care au card bancar. Ce se intampla de acum incolo

Banca Transilvania le reaminteste tuturor romanilor care au cont bancar ca pot folosi una dintre cele mai utile optiuni din aplicatia sa. Asta indiferent de banca, desigur. Cea mai buna idee.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.221 seconds )