Libnet.ro
UNICEF

23:15

Carrefour Romania renunta la marketplace incepand din martie 2020

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Carrefour Romania renunta la marketplace incepand din martie 2020

Carrefour Romania renunta la marketplace-ul Carrefour si Partenerii incepand cu 1 martie 2020, urmand sa se concentreze pe vanzarile online proprii retailerului, au declarat, pentru wall-street. ro, reprezentantii companiei. continuă pe Wall-Street Ro

Simulare Bacalaureat 2020: Examinarea va avea loc in ultima saptamana din martie Pentru clasa a XI-a simularea BAC 2020 se organizeaza facultativ in mai

Ministerul Educatiei propune ca simularea Bacalaureatului 2020 pentru elevii de clasa a XII-a sa aiba loc inaintea vacantei de Paste, in acelasi timp cu simularea Evaluarii Nationale la clasa a VIII-a. Elevii de clasa a XI-a nu vor sustine simularea pentru BAC 2020 in martie, dar potrivit unui proiect de ordin consultat de HotNews si discutat in Consiliul pentru Dialog Social de la Ministerul Educatiei, fiecare inspectorat poate organiza o simulare pentru elevii de clasa a XI-a in luna mai. Simulare evaluare nationala 2020: Elevii de clasa a VIII-a vor sustine simularea in martie Este eliminata simularea pentru clasa a VII-a.

SEFUL CANCELARIEI: incepand din luna martie, TAROM ar fi in imposibilitatea finantarii activitatii curente

Seful Cancelariei premierului, Ionel Danca, a anuntat, joi, ca Guvernul a aprobat un Memorandum privind acordarea unui ajutor de salvare, in valoare de 195 de milioane de lei, pentru TAROM, in lipsa caruia compania ar fi in imposibilitatea finantarii activitatii curente, relateaza News. ro.

Romania si Grecia, primele din UE la scaderea pretului caselor

Pretul caselor a crescut in 22 de state membre UE in perioada cuprinsa intre 2007 si trimestrul trei 2019, insa Grecia si Romania au inregistrat cele mai semnificative scaderi ale dupa criza financiara din UE, minus 40%, respectiv minus 27,2%, arata datele publicate joi de Eurostat.

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )