Libnet.ro
UNICEF

21:15

Cartea lui Klaus Iohannis starneste controverse

România Liberă România Liberă,
Cartea lui Klaus Iohannis starneste controverse

Cartea Pas cu Pas, semnata de presedintele Klaus Iohannis, ar fi fost montata131; de ca131;tre colectivul redactional al revistei Observatorul Cultural si are la baza un colaj de interviuri acordate de ca131;tre fostul primar al Sibiului, a declarat poetul Radu Vancu, in cadrul unei emisiuni televizate, infrmeaza Hotnews. continuă pe România Liberă

Controverse privind paternitatea cartii Pas cu pas a lui Klaus Iohannis

Cartea presedintelui Klaus Iohannis, Pas cu Pas, ar fi fost montata de catre colectivul redactional al revistei Observatorul Cultural, ea avand la baza un colaj de interviuri acordate de catre fostul primar al Sibiului, a declarat poetul Radu Vancu, in cadrul unei emisiuni Turnul Sfatului TV. Carmen Musat, redactor sef la Observatorul Cultural a respins insa informatia intr-un interviu acordat HotNews. ro, iar Vancu a revenit asupra declaratiilor initiale.

Klaus Iohannis, cu ocazia Congresului UDMR: Prin selectarea si promovarea de oameni care nu sunt corupti sau coruptibili poate fi crescuta integritatea in politica romaneasca

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj cu ocazia celui de-al XII-lea Congres UDMR care are loc vineri si sambata, la Cluj-Napoca. Seful statului sustine ca modelul politic promovat de UDMR a permis.

Klaus Iohannis, dupa vizita la sediul TNB: Este o bijuterie, nu numai pentru Bucuresti ci pentru Romania

Presedintele Klaus Iohannis a vizitat, joi, sediul Teatrului National I. Caragiale, care si-a finallizat lucrarile de reconditionare, seful statului afirmand ca este o realizare deosebit de frumoasa si o bijuterie nu numai pentru.

Presedintele Klaus Iohannis, in vizita la TNB: Este o realizare exceptionala, mult asteptata si onoreaza pe deplin traditia stralucita a teatrului romanesc

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a scris pe pagina personala de Facebook despre vizita pe care a avut-o la Sala Mare a Teatrului National din Bucuresti pe 16 aprilie, cu doua zile inainte de redeschidea.

Klaus Iohannis a vizitat aproape o ora Teatrul National din Bucuresti - fotogalerie

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a vizitat cladirea Teatrului National I. Caragiale din Bucuresti, cu doua zile inainte de deschiderea oficiala a Salii Mari, care va avea parte si de premiera superproductiei insirte margarite, in regia lui Dan Puric. Dupa aproape o ora, presedintele s-a declarat multumit de ce a vazut si a promis ca revine cat de curand in calitate de spectator.

Catalin Striblea, despre tacerea lui Klaus Iohannis: Daca nu le vorbiti romanilor, habar nu o sa aiba nimeni ca o parte din lucrurile bune care s-ar putea intampla vi se datoreaza

Jurnalistul Catalin Striblea atrage atentia, printr-o postare pe blogul personal asupra celor mai importante subiecte ale zilei, evenimente in urma carora presedintele Klaus Iohannis, in stilul cu care ne-a obisn.

Klaus Iohannis, despre pensiile speciale ale parlamentarilor: Mi s-ar parea exceptional sa fie pentru oamenii de cultura

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, intrebat fiind despre proiectul pensiilor speciale pentru membrii Legislativului, ca i s-ar parea un lucru exceptional ca de acest drept sa beneficieze oamenii de cultura, scrie Mediafax.

Ce spune Klaus Iohannis despre pensiile speciale

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, cand a fost intrebat despre proiectul pensiilor speciale pentru membrii Legislativului, ca i s-ar parea un lucru exceptional ca de acest drept sa beneficieze oamenii de cultura, relateaza Mediafax.

Klaus Iohannis: Mi s-ar parea exceptional daca in Parlament ar aparea ideea sa se dea pensii speciale pentru oamenii de cultura

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca i s-ar parea exceptioan daca de pensiile speciale ar beneficia si oamenii de cultura, informeaza Mediafax. Mi s-ar parea un lucru exceptional daca in.

Klaus Iohannis: Mi s-ar parea exceptional daca in Parlament ar aparea ideea sa se dea pensii speciale pentru oamenii de cultura (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca i s-ar parea exceptioan daca de pensiile speciale ar beneficia si oamenii de cultura, informeaza Mediafax. Mi s-ar parea un lucru exceptional daca in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )