Libnet.ro
UNICEF

10:45

Ce spune Klaus Iohannis despre pensiile speciale

România Liberă România Liberă,
Ce spune Klaus Iohannis despre pensiile speciale

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, cand a fost intrebat despre proiectul pensiilor speciale pentru membrii Legislativului, ca i s-ar parea un lucru exceptional ca de acest drept sa beneficieze oamenii de cultura, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis, despre pensiile speciale ale parlamentarilor: Mi s-ar parea exceptional sa fie pentru oamenii de cultura

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, intrebat fiind despre proiectul pensiilor speciale pentru membrii Legislativului, ca i s-ar parea un lucru exceptional ca de acest drept sa beneficieze oamenii de cultura, scrie Mediafax.

Iohannis, despre pensiile speciale: Mi s-ar parea exceptional sa fie pentru oamenii de cultura

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, despre proiectul pensiilor speciale pentru membrii Legislativului, ca i s-ar parea un lucru exceptional ca de acest drept sa beneficieze oamenii de.

Iohannis despre pensiile speciale: Mi s-ar parea exceptional sa fie pentru oamenii de cultura

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, intrebat fiind despre proiectul pensiilor speciale pentru membrii Legislativului, ca i s-ar parea un lucru exceptional ca de acest drept sa beneficieze oamenii de cultura.

Radu Banciu, despre pensiile speciale ale alesilor: Puteai sa fii lacatus, trantor, inainte sa devii politician. in timp, ei vor castiga niste firfirei suplimentari (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre pensiile speciale pe care le vor parlamentarii din Romania. Acesta spune ca de si liderul PNL, Alina Gorghiu a declarat ca ea nu.

Klaus Iohannis: Mi s-ar parea exceptional daca in Parlament ar aparea ideea sa se dea pensii speciale pentru oamenii de cultura

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca i s-ar parea exceptioan daca de pensiile speciale ar beneficia si oamenii de cultura, informeaza Mediafax. Mi s-ar parea un lucru exceptional daca in.

Klaus Iohannis: Mi s-ar parea exceptional daca in Parlament ar aparea ideea sa se dea pensii speciale pentru oamenii de cultura (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca i s-ar parea exceptioan daca de pensiile speciale ar beneficia si oamenii de cultura, informeaza Mediafax. Mi s-ar parea un lucru exceptional daca in.

FOTO. Ce spune Iohannis despre votul romanilor din diaspora si finantarea partidelor. Ce vrea de la noul Parlament

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a scris, joi, pe contul sau de Facebook ca finantarea partidelor politice si a campaniilor electorale trebuie sa se faca intr-un mod corect si transparent, iar romanilor din strainatate trebuie sa li se asigure dreptul la vot de catre autoritatile statului roman.

Catalin Striblea, despre tacerea lui Klaus Iohannis: Daca nu le vorbiti romanilor, habar nu o sa aiba nimeni ca o parte din lucrurile bune care s-ar putea intampla vi se datoreaza

Jurnalistul Catalin Striblea atrage atentia, printr-o postare pe blogul personal asupra celor mai importante subiecte ale zilei, evenimente in urma carora presedintele Klaus Iohannis, in stilul cu care ne-a obisn.

Pensiile speciale, legate de performanta Parlamentului

Proiectul privind pensiile speciale pentru parlamentari a fost depus ieri la Camera Deputatilor, fiind semnat de 255 de deputati si senatori, din toate partidele politice, inclusiv zeci de parlamentari ai Opozitiei.

Cati parlamentari au semnat propunerea legislativa privind pensiile speciale

Propunerea legislativa care prevede pensiile speciale ale parlamentarilor, a fost depusa, joi, la Camera Deputatilor si este semnata de 255 de deputati si senatori, informeaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3267 seconds )