Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cartea recordurilor: Afla care sunt mamele cu cei mai multi copii

B1 B1,
Cartea recordurilor: Afla care sunt mamele cu cei mai multi copii

Cine credeti ca este mama cu cei mai multi copii din lume? Cine detine recordul pentru cei mai multi copii nascuti in acelasi timp? Dar recordul cu cei mai multi fetusi intr-o singura sarcina? REPEDE CLICK AICI:. continuă pe B1

Bucuresti, in topul oraselor cu cei mai multi si mai tineri angajati din industria de inalta tehnologie

Bucuresti s-a clasat in categoria oraselor cu cei mai multi profesionisti care lucreaza in industria de inalta tehnologie, care numara in prezent peste 70. 000 de angajati. Capitala se plaseaza in categoria centrelor cele mai active din acest punct de.

Care este orasul din Romania care in perioada interbelica avea cei mai multi intelectuali si carciumi la mia de locuitori

Nu Bucurestiul, nu Cluj Napoca, nu Iasul si nici un alt centru universitar din Romania au fost declarate orasele cu cei mai multi intelectuali la suta de locuitori din Romania. Acest onorabil titlu a apartinut unui mic orasel de provincie din judetul Prahova.

Bucurestiul, n topul oraselor cu cei mai multi tineri angajati n IT

Bucurestiul a inregistrat, in ultimii zece ani, o crestere de 66% a fortei de munca din industria de inalta tehnologie high-tech), ajungand la peste 70. 000 de profesionisti. Cu ce se ocupa cei mai multi IT-isti din Capitala.

Ministrul cailor ferate, prins cu minciuna! A postat pe Internet un video modificat in care dublase viteza celui mai rapid tren din tara (VIDEO)

Ministrul indian al cailor ferate a fost prin cu minciuna. Piyush Goyala postat pe Twitter un clip modificat in care dublase viteza celui mai rapid tren din tara. O ancheta a site-uluiAltNews. in a.

Ministrul cailor ferate, prins cu minciuna! A postat pe Internet un video modificat in care dublase viteza celui mai rapid tren din tara (VIDEO)

Ministrul indian al cailor ferate a fost prin cu minciuna. Piyush Goyala postat pe Twitter un clip modificat in care dublase viteza celui mai rapid tren din tara. O ancheta a site-uluiAltNews. in a.

FOTO VIDEO Concert cu casa inchisa. Ozana Barabancea, la Valcea, uimita de cupola - vitraliu si picturile stradale, propuse pentru Cartea Recordurilor

Cunoscuta profesoara de canto, solista de jazz si mezzosoprana Ozana Barabancea a fost la inceputul acestei saptamani la Ramnicu Valcea unde a sustinut un recital de senzatie, cu casa inchisa, la Filarmonica de Stat Ion Dumitrescu. in zilele in care a stat aici si-a vizitat cunostintele, s-a plimbat prin oras, a vizitat o serie de obiective si a facut o multime de poze cu fanii, fotografiile si clipurile postate pe Facebook fiind graitoare.

Trump da vina pe opozitie, pentru ca SUA se pregatesc de un nou BLOCAJ! intalnire de urgenta intre cei mai importanti negociatori republicani si democrati

Donald Trump, presedintele SUA, a afirmat, luni, ca daca Guvernul federal va intra intr-un nou blocaj, vineri, atunci cand bugetul partial de cheltuieli expira, singurii vinovati sunt democratii, potrivit.

NASA trage inca un semnal de alarma: Ultimii cinci ani au fost cei mai FIERBINTIdin istoria moderna (VIDEO)

Anul 2018 a fost al patrulea cel mai cald de la inceputul inregistrarilor pana acum, si impreuna cu anii 2015, 2016 si 2017 reprezinta cel mai cald interval din istoria moderna,se arata in datele.

HOROSCOP. Care sunt cele mai instabile zodii? Racii sunt afectati de fazele Lunii, Sagetatorii au schimbari de dispozitie

A fi instabil emotional nu este ceva cu care ar trebui sa iti fie rusine, este doar foarte important sa recunosti ca aceste lucruri ti se intampla. Daca esti un semn de.

Cei mai buni elevi de liceu la matematica din 24 de tari concureaza, la Bucuresti, la Romanian Masters of Mathematics

Romanian Masters of Mathematics 2019. Peste 124 de elevi din 24 tari vor participa la Romanian Masters of Mathematics, un concurs international de matematica mai greu decat Olimpiada Internationala de Matematica. Concursul va avea loc intre 20 si 25 februarie la Bucuresti. Concursul le da posibilitatea participantilor sa-si demonstreze abilitatile in matematica, sa faca schimb de cunostinte si sa-si sporeasca contactele interculturale in invatamantul liceal.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )