Libnet.ro
UNICEF

18:30

Bucuresti, in topul oraselor cu cei mai multi si mai tineri angajati din industria de inalta tehnologie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Bucuresti, in topul oraselor cu cei mai multi si mai tineri angajati din industria de inalta tehnologie

Bucuresti s-a clasat in categoria oraselor cu cei mai multi profesionisti care lucreaza in industria de inalta tehnologie, care numara in prezent peste 70. 000 de angajati. Capitala se plaseaza in categoria centrelor cele mai active din acest punct de. continuă pe Wall-Street Ro

Bucurestiul, n topul oraselor cu cei mai multi tineri angajati n IT

Bucurestiul a inregistrat, in ultimii zece ani, o crestere de 66% a fortei de munca din industria de inalta tehnologie high-tech), ajungand la peste 70. 000 de profesionisti. Cu ce se ocupa cei mai multi IT-isti din Capitala.

Cartea recordurilor: Afla care sunt mamele cu cei mai multi copii

Cine credeti ca este mama cu cei mai multi copii din lume? Cine detine recordul pentru cei mai multi copii nascuti in acelasi timp? Dar recordul cu cei mai multi fetusi intr-o singura sarcina? REPEDE CLICK AICI:.

Motivul pentru care tot mai multi tineri incaruntesc prematur

Se spune ca barbatii grizonati au succes la femei. E mai greu sa te bucuri insa de asta daca ti se intampla cand ai 20 sau 30 de ani. De cealbesctinerii atat de devreme? Regula spune ca.

Care este orasul din Romania care in perioada interbelica avea cei mai multi intelectuali si carciumi la mia de locuitori

Nu Bucurestiul, nu Cluj Napoca, nu Iasul si nici un alt centru universitar din Romania au fost declarate orasele cu cei mai multi intelectuali la suta de locuitori din Romania. Acest onorabil titlu a apartinut unui mic orasel de provincie din judetul Prahova.

Cum sa ai mai multi bani? Cele mai tari trucuri pentru a avea mereu buzunarul plin

Cum sa ai mai multi bani. Intr-o perioada precum cea prezenta este important sa stii cat mai multe despre bani, despre gestionarea lor si, de ce nu, despre multiplicarea lor. Mai mult ca oricand, este bine sa asculti.

Situatie revoltatoare la sectia de Psihiatrie a Spitalului din Targu Jiu. Mai multi pacienti au fost filmati de o angajata intretinand relatii sexuale

Imagini incredibile au fost surprinse in sectia de Psihiatrie a Spitalului Judetean de Urgenta din Targu Jiu. Mai multi pacienti dezbracati sunt incurajati sa intretina relatii sexuale. Cea.

Situatie revoltatoare la sectia de Psihiatrie a Spitalului din Targu Jiu. Mai multi pacienti dezbracati, incurajati sa intretina relatii intime

Imagini incredibile au fost surprinse in sectia de Psihiatrie a Spitalului Judetean de Urgenta din Targu Jiu. Mai multi pacienti dezbracati sunt incurajati sa intretina relatii sexuale. Cea.

S-a decis: Ei sunt romanii ce vor primi mai multi bani la pensii! Vezi daca si tu esti pe lista!

Pensiile fostilor angajati ai Ministerului de Interne sunt mai mari decat ale celor care au fost angajati ai Ministerului Apararii, arata datele Caselor Sectoriale ale celor doua institutii. in septembrie.

Cei mai buni elevi de liceu la matematica din 24 de tari concureaza, la Bucuresti, la Romanian Masters of Mathematics

Romanian Masters of Mathematics 2019. Peste 124 de elevi din 24 tari vor participa la Romanian Masters of Mathematics, un concurs international de matematica mai greu decat Olimpiada Internationala de Matematica. Concursul va avea loc intre 20 si 25 februarie la Bucuresti. Concursul le da posibilitatea participantilor sa-si demonstreze abilitatile in matematica, sa faca schimb de cunostinte si sa-si sporeasca contactele interculturale in invatamantul liceal.

NASA trage inca un semnal de alarma: Ultimii cinci ani au fost cei mai FIERBINTIdin istoria moderna (VIDEO)

Anul 2018 a fost al patrulea cel mai cald de la inceputul inregistrarilor pana acum, si impreuna cu anii 2015, 2016 si 2017 reprezinta cel mai cald interval din istoria moderna,se arata in datele.

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2107 seconds )