Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cartea Recordurilor: Cea mai mica masina din lume vs cel mai rapid bolid de pe Nurburgring.

România Liberă România Liberă,
Cartea Recordurilor: Cea mai mica masina din lume vs cel mai rapid bolid de pe Nurburgring.

Cartea Recordurilor a inregistrat in ultima saptamana doua noi recorduri, demne de atentia fanilor lumii auto din intreaga lume. Cea mai mica masina din lume care poate fi condusa pe sosele, respectiv cel mai rapid bolid de pe Nurburgring sunt ultimele care au intrat in atentia organizatiei. Austin Coulson, un american din Phoenix, a inregistrat cea mai mica masina din lume, care insa din cauza vitezei maxime, de doar 40 km/h, poate fi condusa doar pe drumurile cu regim de viteza redusa, . continuă pe România Liberă

VIDEO Cea mai mica masina din lume a trecut cu succes testul soselelor

Austin Coulson, un tanar originar din Texas, a intrat in Cartea Recordurilor, dupa ce a construit si testat cea mai mica masina din lume.

Aeroportul civil situat la cea mai mare altitudine din lume, inaugurat in China

Chinezii au inaugurat aeroportul civil situat la cea mai mare altitudine din lume, in provincia Sichuan, la 4. 411 de metri deasupra nivelului marii. Aeroportul Daocheng Yading, din comitatulDaocheng, a doborat.

Cel mai batran barbat din lume a murit la varsta de 112 ani

Salustiano Sanchez-Balzquez, prezent in Cartea Recordurilor drept cel mai batram barbat din lume, a murit la un camin din New York la varsta de 112 ani, relateaza Daily Mail. El a primit titlul de cel mai.

Cea mai mare familie din Marea Britanie asteapta cel de al 17-lea copil: Cuplul care a avut un bebelus la fiecare 17 luni

Cea mai mare familie din Marea Britanie numara 16 membri si il asteapta pe al 17-lea, relateaza Daily Mail. Sue Radford, care a nascut in urma cu 11 luni, este din nou insarcinata si va aduce pe lume.

Alerta in Italia. Cel mai mic ponei din lume a disparut fara urma

Italienii sunt in alerta dupa rapirea celui mai mic calut din lume. Charly, un ponei de numai 63 de centimetri, a disparut fara urma inainte de a fi prezentat la o expozitie internationala de cai, in.

A murit CEL MAI BATRAN om din lume

Cartea recordurilor Guinness World Records a anuntat ca fostul muzician si miner certificat ca fiind cel mai batran om din lume a murit. Salustiano Sanchez-Blazquez avea 112 ani, informeaza Associated Press,.

Cel mai BATRAN om din lume ar avea 160 de ani.

Un fost fermier din Etiopia, Dhaqabo Ebba, afirma ca are varsta de 160 de ani si ca isi aminteste de invazia armatei italiene in tara sa, in 1895, potrivit Daily Mail, informeaza Mediafax. Daca afirmatiile sale sunt adevarate, asta ar insemna ca el este cel mai batran om din lume. Totusi, etiopianul nu detine un certificat de nastere sau alte documente care sa confirme varsta. In perioada cand Italia a invadat Etiopia, eu aveam doua sotii, iar fiul meu era suficient de mare pentru a duce .

Imagine incredibila, ascunsa in cel mai faimos tablou din LUME. Chipul este MONSTRUOS!

Teoriile conspiratiei au explodat dupa ce cartea lui Dan Brown, Codul lui DaVinci a aparut pe piata. Ce mistere sunt ascunse in tablouril sale faimoase, ce vrea sa spuna oamenilor prin aceste semne? Sunt doar.

Faze tari: Cele mai ciudate restaurante din lume; Mai sunt blondele cu sanii mari in topul preferintelor barbatilor?; Twine, aplicatia care te cupleaza pe intuneric

Un roman este cercetat in Italia pentru ca si-a construit o casa intr-un cimitir. Un roman este cercetat penal in Italia pentru ca a inceput sa isi construiasca o casa, in mod abuziv, intr-un cimitir din orasul Genova. Cum arata barbatul care a mancat timp de 30 de ani, in fiecare zi, la McDonald's. Un agent de vanzari din Statele Unite, in varsta de 64 de ani, a mancat in fiecare zi din ultimii 30 de ani la McDonald's si pare ca are o sanatate de fier.

E gelatinos si are fata de mosneag cu nas mare si moale. Cum arata cel mai urat animal din lume

Societatea pentru Salvarea Animalelor Urate a desemnat castigatorii. Un peste gelatinos din Oceanul Pacific care seamana cu chipul unei persoane in varsta, cu trasaturile deformate, a fost ales cel mai urat.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2435 seconds )