Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cel mai BATRAN om din lume ar avea 160 de ani.

România Liberă România Liberă,
Cel mai BATRAN om din lume ar avea 160 de ani.

Un fost fermier din Etiopia, Dhaqabo Ebba, afirma ca are varsta de 160 de ani si ca isi aminteste de invazia armatei italiene in tara sa, in 1895, potrivit Daily Mail, informeaza Mediafax. Daca afirmatiile sale sunt adevarate, asta ar insemna ca el este cel mai batran om din lume. Totusi, etiopianul nu detine un certificat de nastere sau alte documente care sa confirme varsta. In perioada cand Italia a invadat Etiopia, eu aveam doua sotii, iar fiul meu era suficient de mare pentru a duce . continuă pe România Liberă

Preturile locuintelor din Romania, Grecia si Cipru au scazut cel mai mult din Europa in ultimele sase luni

Preturile locuintelor din Romania, Grecia si Cipru au scazut cel mai mult din Europa in primul semestru, fata de perioada similara din 2012, respectiv cu 10,2%, arata un studiu realizat de portalul globalpropertyguide. com pe baza preturilor medii de.

Preturile locuintelor din Romania au scazut CEL MAI MULT in Europa

Preturile locuintelor din Romania, Grecia si Cipru au scazut cel mai mult din Europa in primul semestru, fata de perioada similara din 2012, respectiv cu 10,2%, arata un studiu realizat de portalul globalpropertyguide. com pe baza preturilor medii.

Cea mai veche banca din lume, la un pas de a fi nationalizata

Ultima salvare pentru banca italiana Monte dei Paschi di Siena, cea mai veche din lume, ar putea veni doar sub forma unui imprumut de urgenta de la stat, care cel mai probabil va implica si nationalizarea partiala sau totala a creditorului, scrie.

DreamHack, cel mai mare festival digital din lume, se tine si in Bucuresti.

Cel mai mare festival digital din lume, DreamHack, este, din nou, in Romania. Evenimentul va avea loc la Sala Polivalenta din Bucuresti, in perioada 14-15 septembrie, si va cuprinde competitii de jocuri pe computer, manifestari de arta digitala si concerte live, potrivit comunicatului de presa remis redactiei. In cadrul Dreamhack Bucuresti 2013 vor exista turnee de StarCraft 2, League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive si Dota 2, iar premiile oferite vor consta in console si .

DreamHack 2013 - cel mai mare turneu de jocuri pe calculator organizat vreodata in Romania se desfasoara in weekend la Bucuresti

In perioada 14-15 septembrie, la Sala Polivalenta din Bucuresti, va avea loc turneul DreamHack 2013. Evenimentul este cel de-al patrulea dintr-o serie de cinci organizate in acest an in diferite orase europene. DreamHack, originar din Suedia, este cel mai mare festival digital din lume, incluzand competitii de jocuri pe computer StarCraft 2, League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive si Dota 2), manifestari de arta digitala si concerte live. In editia din acest an, ca premiera, participantii se vor lupta si in competitii pe console si telefoane mobile.

E gelatinos si are fata de mosneag cu nas mare si moale. Cum arata cel mai urat animal din lume

Societatea pentru Salvarea Animalelor Urate a desemnat castigatorii. Un peste gelatinos din Oceanul Pacific care seamana cu chipul unei persoane in varsta, cu trasaturile deformate, a fost ales cel mai urat.

Cel mai tare meci de box Floyd Mayweather vs. Canelo Alvarez in direct la GSPTv si ANTENA 1

Cel mai puternic boxer din lume, Floyd Mayweather, il va intalni pe Canelo Alvarez, mexicanul care a luat pe sus lumea boxului, pe 15 septembrie in direct, de la ora 4 dimineata, la GSPTV si de la.

Actiunile Gabriel Resources au inchis in scadere cu 54%, la cel mai redus nivel din ultimii 14 ani

Actiunile Gabriel Resources au inchis luni la Toronto in scadere cu 54%, la 68 centi canadieni 65 centi SUA), cel mai slab nivel la final de sedinta din 1999, dupa ce premierul Ponta a declarat ca solutia.

Actiunile Gabriel Resources au inchis la cel mai redus nivel din ultimii 14 ani

Actiunile Gabriel Resources au inchis luni la Toronto in scadere cu 54%, la 68 centi canadieni 65 centi SUA), cel mai slab nivel la final de sedinta din 1999, dupa ce premierul Ponta a declarat ca solutia pentru proiectul Rosia Montana este.

Actiunile Gabriel Resources au inchis luni in scadere cu 54%, la cel mai redus nivel din ultimii 14 ani

Actiunile Gabriel Resources au inchis luni la Toronto in scadere cu 54%, cel mai slab nivel la final de sedinta din 1999. Asta dupa ce premierul Ponta a declarat ca solutia pentru proiectul Rosia Montana.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )