Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cartea Recordurilor: O pisica din Marea Britanie are cel mai zgomotos tors din lume (VIDEO)

B1 B1,
Cartea Recordurilor: O pisica din Marea Britanie are cel mai zgomotos tors din lume (VIDEO)

O pisica din Torquay, Marea Britanie, produce cel mai zgomotos tors al unei feline domestice, potrivit site-ului guinnessworldrecords. com. Torsul pisicii Merlin atinge 67,8 decibeli, depasindu-l pe cel de. continuă pe B1

Panica intr-un aeroport din Marea Britanie, dupa ce a fost gasit un bilet pe care scrie BOMBA

Pasagerii unui zbor din Marea Britanie au fost nevoiti sa astepte cursa mai bine de doua ore, dupa ce un membru al echipei de salubritate a gasit un biletel in avion, pe care scria cuvantul.

O fetita se juca cu o papusa cand a patit ceva ingrozitor. E oribil ce a gasit mama ei in interiorul jucariei

O femeie din Marea Britanie a gasit o seringa folosita in interiorul unei papusi castigate de fetita ei la o tombola. Grace Hyde, in varsta de opt ani, s-a intepat in.

inca un super-telespectator in Cartea Recordurilor: ce simptome grave a prezentat barbatul dupa un maraton de 94 de ore la televizor VIDEO

Un american in varsta de 25 de ani, Alejandro Fragoso, poreclit AJ, a intrat in Cartea Recordurilor saptamana aceasta pentru cel mai lung maraton de privit la televizor.

Doua zile de ceremonii festive in Marea Britanie la aniversarea de 90 de ani a reginei Elisabela a II-a VIDEO

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii implineste 90 de ani. Aflata de peste 64 de ani pe tron, Elisabeta a II-a este monarhul cu cea mai lunga regenta din istoria europeana. De aniversarea Reginei, in Marea Britanie sunt programate doua zile de ceremonii.

Pretul locuintelor in Marea Britanie a atins un nou record

Pretul locuintelor in Marea Britanie a atins in aprilie un nou record, in conditiile in care cererea de luna trecuta a creat un efect in lant de-a lungul pietei imobiliare, scrie Bloomberg.

Armata chineza recunoaste, pentru prima data, ca un avion militar a aterizat pe o insula din Marea Chinei de Sud

Armata chineza a anuntat, pentru prima data, aterizarea unui avion militar pe un aeroport de pe o insula artificiala din Marea Chinei de Sud. Anuntul ridica intrebari cu privire la posibilitatea stationarii de avioane de lupta chineze pe insula.

Zeci de imigranti, salvati de la inec din Marea Mediterana, intr-o operatiune la care au participat politisti de frontiera romani (VIDEO)

Operatiune de amploare la care politistii de frontiera romani au participat in Marea Mediterana. 81 de imigranti, printre care 30 de copii, au fost salvati de la inec, informeaza B1 TV.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )