Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ce carti au citit de la Bookster anul trecut angajatii companiilor din Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ce carti au citit de la Bookster anul trecut angajatii companiilor din Romania

Aproximativ 150. 000 de salariati din Romania au acces la serviciul de biblioteca la birou prin Bookster, iar mai mult de o treime dintre acestia imprumuta frecvent carti si articole. Cei 60. 000 de abonati activi, atat din corporatii, companii locale si. continuă pe Wall-Street Ro

Deficit bugetar de 2,88% din PIB, anul trecut, pe metodologia cash. Asteptam datele pe ESA, unde nu sunt incluse venituri precum cele din dividende

Romania a inregistrat un deficit bugetar de 2,88% din PIB, anul trecut, pe cash, urmand a fi anuntata pe metodologia ESA peste circa doua-trei luni. Trebuie luat in considerare faptul ca pe metodologia europeana nu sunt luate in considerare venituri precum cele din dividende, de exemplu. incasarile din dividende sunt de cica 5,5 miliarde lei. De remarcat faptul ca se raporteaza la un PIB estimat de Comisia de Prognoza de 949,6 miliarde lei. Deficitul a fost de peste 27,3 miliarde lei, cu 3 miliarde lei peste cel de anul trecut.

UFC: Khabib Nurmagomedov, suspendat noua luni, iar Conor McGregor sase luni, dupa incidentele de la meciul de anul trecut

Comisia sportiva a statului Nevada l-a suspendat noua luni pe luptatorul rus Khabib Nurmagomedov si sase luni pe irlandezul Conor McGregor, dupa incidentele de la meciul pe care l-au disputat anul trecut, la 6 octombrie.

ONRC: Peste 80 de mii de firme au fost radiate anul trecut

Numarul firmelor radiate a scazut anul trecut cu 2,57%, comparativ cu 2017, ajungand la 80. 181 firme, conform statisticilor Oficiului National al Registrului Comertului ONRC).

Sefii companiilor din industrie, constructii, servicii si comert se asteapta la cresteri ale preturilor n perioada urmatoare (ancheta a Statisticii)

Sefii companiilor din industrie, constructii, servicii si comert se asteapta la cresteri ale preturilor in perioada urmatoare, arata rezultatele unei anchete a Institutului National de Statistica facute printre 8000 de manageri in ianuarie. INS masoara tendintele in afaceri, evaluand soldul conjunctural in cele 4 domenii: comert, industrie, servicii si constructii. Acest sold conjunctural indica perceptia managerilor intreprinderilor asupra dinamicii unui fenomen care NU trebuie confundata cu ritmul cresterii sau scaderii oricarui indicator statistic produs de INS. Soldul conjunctural procentual este obtinut ca diferenta intre procentajul managerilor care au ales varianta pozitiva a fenomenului si procentajul celor care au indicat varianta negativa.

SIF-URILE SI FONDUL PROPRIETATEA / DUPA CE IN 2017 A FOST PERFORMER LA BVB BET-FI - parcurs dezamagitor, anul trecut

Randamentul mai redus al dividendelor fata de cel al emitentilor importanti din BET, cauza pentru scaderile cotatiilor SIF-urilor Indicele BET-FI, al sectorului financiar de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), ce include in structura sa cele cinci SIF--uri si Fondul Proprietatea FP), a avut un comportament mai degraba dezamagitor in anul 2018, suferind un declin de 12,63%, in conditiile in care, cu un avans de 33,43%, cosul de actiuni a reprezentat performerul bursei noastre in 2017.

Klaus Iohannis a primit anul trecut cadouri in valoare de zeci de mii de euro

Un ceas cu o curea din piele de aligator, o masa din marmura incrustata cu pietre semipretioase, butoni, o carpeta si un instrument muzical se numara printre bunurile primite de presedintele Klaus Iohannis,.

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1932 seconds )