Libnet.ro
UNICEF

19:15

Cartierul din Capitala unde preturile apartamentelor au crescut alarmant

Antena3 Antena3,
Cartierul din Capitala unde preturile apartamentelor au crescut alarmant

Apartamentele vechi cu trei camere din Bucuresti au continuat sa se scumpeasca in noiembrie, atat fata de luna anterioara, cat si fata de perioada similara a anului trecut. Astfel, pretul. continuă pe Antena3

Declaratiile socante ale directoarei Centrului de noapte din Capitala, unde a locuit criminala de la metrou. Care au fost rezultatele evaluarii psihologice

Reporterii XTRA NIGHT SHOW au stat de vorba cu mai multe persoane care au cunoscut-o pe Magdalena Serban si parerile sunt impartite. De exemplu, directoarea Directiei Generale de Asistenta Sociala.

Primele imagini de la accidentul grav din Capitala unde o masina de politie s-a rasturnat peste un taxi

Un autotursim al Politiei Capitalei a fost implicat, vineri, intr-un accident rutier. Accidentul s-a produs pe strada Berzei, din Capitala, dupa ce autoturismul Politiei Capitalei a patruns intr-o.

Imagini INEDITE cu fostul Principe Nicolae si logodnica sa la o biserica din Capitala (FOTO)

Fostul Principe Nicolae a participat, vineri, la slujba de pomenire a Majestatii Sale Regelui Mihai de la Biserica Precupetii Noi din Capitala. Alaturi de nepotul regelui a stat lognodnica sa, Alina Maria Binder.

Masina de politie rasturnata peste un taxi, pe o strada din Capitala (FOTO)

O masina de politie a fost implicata intr-un grav accident pe strada Berzei din Capitala. Primele cercetari arata ca un taximetrist nu a acordat prioritate autospecialei in momentul in care a in.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )