Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cartile care m-au invatat sa ma iubesc mai mult

Adevărul Adevărul,
Cartile care m-au invatat sa ma iubesc mai mult

Exista un stereotip care spune ca literatura de tip self-help este pentru cei singuri si tristi. Sunt cat se poate de bucuroasa ca acest tip de gandire este in prezent considerat depasit si invechit. Pentru ca sunt atat de multe carti pe piata care te pot ajuta sa te apropii de cea mai buna versiune a ta. continuă pe Adevărul

STUDIU: Atentie! Medicamentele pot face mai mult RAU decat BINE. E-urile periculoase pe care le contin pot provoca reactii adverse foarte grave

Medicamentele au, de cele mai multe ori, efecte adverse de care trebuie sa tinem cont, pentru ca ne pot face mai mult rau decat bine. Potrivit unui studiu publicat in Science Translational Medicine, peste 90%.

Rezolvarea subiectelor la matematica la simularea evaluarii nationale, clasa a VII-a. Prof. Roxana Goga: La geometrie trebuia sa gandesti mai mult

Elevii de clasa a VII-a au sustinut pentru prima data simularea la matematica la Evaluarea Nationala 2019 si au primit trei subiecte, dintre care unul de geometrie. Profesorii de matematica contactati de HotNews au spus ca subiectele au avut o dificultate medie, iar orice elev care lucra serios la clasa le putea rezolva. Profesoara de matematica Roxana Goga de la Colegiul National Sf. Sava din Capitala a rezolvat pentru HotNews. ro subiectele primite marti de elevii de clasa a VII-a la matematica. Un elev care a lucrat cu seriozitate si pasiune le rezolva in timp util. La geometrie trebuia sa gandesti mai mult, a spus Roxana Goga.

Teodorovici: in ANAF au fost detasati mai mult de 250 de ofiteri SRI

In ANAF au fost detasati mai mult de 250 de ofiteri SRI, a spus miercuri la Antena 3 ministrul Finantelor Eugen Teodorovici, confirmand declaratiile presedintelui Sed Lex Vasile Marica facute MEDIAFAX, in legatura cu activitatea anagajatilor serviciului de informatii in cadrul fiscului, relateaza Mediafax.

Ea este Laura Codruta. Am gasit-o mai mult moarta decat vie, pe o straduta din Bucuresti. Batrana, surda, oarba

Un bucurestean lanseaza un apel plin de emotie pentru salvarea unei fiinte gasite pe o strada din Capitala. Ea este Laura Codruta. Am gasit-o mai mult moarta decat vie, pe o straduta din Bucuresti.

HOROSCOP. Zodiile care insala cel mai mult. E greu sa le tii in frau!

Fidelitatea si spiritul aventurier sunt doua aspecte care uneori se bat cap in cap intr-o relatie. Relatia perfecta ar trebui sa le aiba pe amandoua, iar aventura sa fie cu aceeasi persoana careia ii esti fidela.

Studiu: Mai mult de jumatate dintre turisti folosesc o aplicatie mobila pentru a rezerva zboruri

Aplicatiile de mobil sunt din ce in ce mai folosite si de incredere in planificarea unei calatorii, potrivit unui studiu realizat de Travelport, care evidentiaza ca pe langa activitatile deja obisnuite pentru care sunt folosite, rezervarea zborurilor.

Raiffeisen Bank anunta un profit net de 881 de milioane de lei in 2018, an pe care il descrie ca fiind cu cele mai bune rezultate ale bancii de pana acum

Raiffeisen Bank Romania anunta un profit net de 881 de milioane de lei pentru anul 2018, cu 79% mai mult decat in anul precedent cand a inregistrat un profit de 491 milioane de lei.

TOP 10 beneficii pe care romanii si le doresc mai mult in 2019

Intr-o piata a muncii fluctuanta, dar si grav afectata de lipsa de personal, angajatii isi motiveaza salariatii oferindu-le beneficii extrasalariale. In topul beneficiilor pe care le primesc angajatii romani se numara bonusurile sau primele in bani,.

Cresterea salariilor se vede in preturi: inflatia a fost de 3,8% in februarie; alimentele s-au scumpit cel mai mult

Cresterea salariilor de la 1 ianuarie, a caror plata efectiva s-a facut in luna februarie, a dus la scumpirea produselor, cele mai mari cresteri fiind inregistrate la alimente.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )