Libnet.ro
UNICEF

07:45

Cartofii, de trei ori mai scumpi din cauza ploilor abundente. Cat a ajuns sa coste un kilogram

Antena3 Antena3,
Cartofii, de trei ori mai scumpi din cauza ploilor abundente. Cat a ajuns sa coste un kilogram

Ploiele abundente din ultima vreme au afectat productia de cartofi. Producatorii sustin ca tuberculii s-au stricat inainte sa fie culesi. Putinii cartofi pe care agricultorii sunt chiar si de trei ori mai. continuă pe Antena3

ANAT: Numarul turistilor de pe litoralul romnesc e cu 10% mai mic din cauza ploilor

Numarul turistilor de pe litoralul romanesc a scazut, in aceasta vara, cu 10% fata de media anilor trecuti, din cauza ploilor, a precizat, pentru Mediafax, presedintele Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism ANAT), Nicolae Demetriade.

Asta da LOVITURA pentru SOFERI! MASINILE se vor scumpi din cauza RAZBOIULUI economic dintre SUA si CHINA ! Consecintele sunt CATASTROFALE

Razboiul commercial dintre SUA si China lasa are consecinte negative asupra pietei auto! BMW va mari incepand de luni preturile a doua SUV-uri fabricate in Statele Unite si comercializate pe piata.

Fara rosii romanesti in piete, din cauza ploilor si a inundatiilor

Rosiile din productia autohtona nu se vor mai gasi in pietele romanesti inca din luna august, avertizeaza specialistii, dar si alte culturi mucegaiesc pe camp ca urmare a ploilor abundente si a inundatiilor din aceasta vara.

BCR face profit de peste doua ori mai mare in primul semestru: pe ce s-a bazat cresterea bancii?

BCR, cea mai mare banca din piata locala dupa active, a raportat un profit net semestrial de peste doua ori mai mare decat in perioada similara din 2017, in contextul unui avans de peste 50% al creditarii pe zona de retail si o crestere solida a.

VIDEO Initiatorul Start-Up Nation: Statul va deschide din ce n ce mai greu programul, din cauza capacitatii administrative limitate

Ministerul pentru Mediul de Afaceri va deschide din ce in ce mai greu programul de fonduri nerambursabile pentru mici afaceri, din cauza capacitatii administrative limitate, pe masura ce se vor suprapune etape ale editiilor mai vechi, a declarat, luni, Florin Jianu, initiatorul schemei de finantare pentru firme.

Ploiesti: Zona de sud a orasului este fara curent de marti de la prnz, din cauza unui incendiu

De mai bine de 20 de ore, locuitorii din Cartierul Bariera Bucuresti nu au locuintele alimentate cu energie electrica, aceasta fiind cea mai grava avarie din ultimii ani inregistrata la Ploiesti, scrie publicatia locala ObservatorulPh. Totul s0a intamplat din cauza unui incendiu izbucnit la un transformator electric situat pe Bulevardul Petrolului.

Avarii in lant la Ploiesti: Zona de sud a orasului este fara curent de marti de la pranz, din cauza unui incendiu

Avarie serioasa la Ploiesti. De circa 24 de ore, locuitorii din zona de sud a orasului nu au curent electric. Totul s-a intamplat din cauza unui incendiu izbucnit la un transformator electric situat pe.

Coca-Cola creste preturile din cauza tarifelor de aluminiu

Bautura favorita a Americii este ultima victima a tarifelor administratiei Trump. Compania Coca-Cola a majorat preturile la bauturile carbogazoase din cauza cresterii de 10% a preturilor aluminiului importat, potrivitCNN Money.

Coca-Cola creste preturile din cauza tarifelor la aluminiu

Bautura favorita a Americii este ultima victima a tarifelor administratiei Trump. Compania Coca-Cola a majorat preturile la bauturile carbogazoase din cauza cresterii de 10% a preturilor aluminiului importat, potrivitCNN Money. James Quincey, CEO al companiei Coca-Cola a spus ca aceste majorari, desi deranjante, sunt necesare.

Socoteala edilitara de Galati: de trei ori mai multi bani pentru clubul sportiv al Primariei decat pentru reparatii strazi

Rectificarea bugetara aprobata la ultima sedinta a Consiliului Local Galati a vizat in cea mai mare parte subventionarea Clubului Sportiv Municipal, a gaurilor negre generate de compania de transport public, precum si pentru rambursarea unor credite. Reparatia strazilor, spitalele si scolile au primit suplimentari modeste.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )