Libnet.ro
UNICEF

23:30

Asta da LOVITURA pentru SOFERI! MASINILE se vor scumpi din cauza RAZBOIULUI economic dintre SUA si CHINA ! Consecintele sunt CATASTROFALE

B1 B1,
Asta da LOVITURA pentru SOFERI! MASINILE se vor scumpi din cauza RAZBOIULUI economic dintre SUA si CHINA ! Consecintele sunt CATASTROFALE

Razboiul commercial dintre SUA si China lasa are consecinte negative asupra pietei auto! BMW va mari incepand de luni preturile a doua SUV-uri fabricate in Statele Unite si comercializate pe piata. continuă pe B1

Preturile explodeaza dupa inundatii. Alimentele care se vor scumpi cel mai mult

Inundatiile din aceasta vara au influentat si preturile alimentelor. Cel m-am mult se vor scumpi scumpit lactatele, carnea si cerealele. Datele producatorilor arata ca un sfert din culturile de rosii si de ar.

VESTE uriasa pentru SOFERI! Un GIGANT AUTO tocmai a facut ANUNTUL despre o noua invgestitie! Se deschide ...

Ford va forma o divizie separata dedicata vehiculelor autonome, unde va investi patru miliarde de dolari pana in 2023. De asemenea, compania va cauta investitori din afara pentru nou formata divizie Ford.

VESTE uriasa pentru SOFERI! Un GIGANT AUTO tocmai a facut ANUNTUL despre o noua investitie! Se deschide ...

Ford va forma o divizie separata dedicata vehiculelor autonome, unde va investi patru miliarde de dolari pana in 2023. De asemenea, compania va cauta investitori din afara pentru nou formata divizie Ford.

LOVITURA pentru COMPANIA NESTLe! Este OBLIGATA sa schimbe celebrul baton KitKat

Lovitura in justitie pentru Nestle! Compania a pierdut un proces lung de 12 ani, purtat la Curtea Europeana de Justitie cu compania norvegiana Kvikk Lunsj, privitor la forma distinctiva a batonului de ciocolata.

LOVITURA pentru VIORICA DANCILA: Interzis la vizite externe! E propunerea MOMENTULUI

Turneul premierului Viorica Dancila in Balcanii de Vest este cea mai mare rusine din istoria diplomatiei romane, iar deplasarile sefului Executivului trebuie blocate imediat, transmite deputatul PNL Ovidiu.

Lovitura pentru FAMILIA regala: Risca 20 de ani de inchsoare! Incredibil ce s-a intamplat dupa MAREA NUNTA

Loujain Al-Hathloul, una dintre prietenele lui Meghan Markle, risca sa primeasca o condamnare de 20 de ani sau chiar pedeapsa cu moartea din cauza actiunilor sale. Tanara de 28 de ani a fost retinuta alaturi de.

O noua lovitura pentru romani! EURO si DOLARUL nimicesc LEUL

Euro, dolarul, francul elvetian si lira sterlina cresc din nou. Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat vineri un curs de referinta de 4,6315 lei/euro, in crestere cu 0,09% fata de nivelul atins.

Lovitura pentru propaganda! Dragnea nu a semnat protocolul de la SRI cu Ministerul Dezvoltarii

Ministerul Dezvoltarii are mai multe protocoale cu SRI, unul dintre acestea fiind chiar din perioada in care Liviu Dragnea era ministru. Liviu Dragnea a explicat ca NU este semnatura sa pe protocolul de la SRI cu.

LOVITURA pentru fanii Game of Thrones! Producatorii au facut anuntul: Din pacate... (VIDEO)

Fanii Game of Thrones se pregatesc sa isi ia ramas bun de la serialul lor cult preferat. HBO va incepe difuzarea ultimului sezon din seria de succes Game of Thrones in prima jumatate a anului viitor si.

Raed Arafat, anunt important pentru sistemul sanitar: Vor fi achizitionate cateva sute de ambulante

Cateva sute de noi ambulante vor intra in dotarea serviciului de specialitate si a SMURD-ului pana in decembrie, urmand ca pana la finele lui 2019 totalul vehiculelor de acest tip luate pe fonduri europene sa.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )