Libnet.ro
UNICEF

17:01

Carturesti anunta inchiderea librariilor din toata tara din cauza coronavirusului. Comenzile se pot da doar online

Antena3 Antena3,
Carturesti anunta inchiderea librariilor din toata tara din cauza coronavirusului. Comenzile se pot da doar online

Carturesti a anunat inchiderea librariilor din Bucuresti si din tara pe termen nedefinit, din cauza coronavirusului. continuă pe Antena3

Coronavirus: Carturesti inchide pe termen nedefinit majoritatea librariilor din Bucuresti si din tara Cerem masuri urgente de sprijin a intreprinderilor din domeniul cartii

Carturesti anunta ca a decis sa inchida pe termen nedefinit majoritatea librariilor din Bucuresti si din tara, pentru siguranta librarilor si a cititorilor, in contextul pandemiei de coronavirus. Reprezentantii Carturesti solicita autoritatilor masuri urgente de sprijin a intreprinderilor din domeniul cartii, precum suportarea integrala a somajului tehnic de catre stat si linii de creditare cu dobanda zero asigurate de statul roman.

Autoritatile de la Berlin anunta inchiderea granitelor cu Danemarca si Luxemburg

Germania isi sigileaza granitele. Astfel, autoritatile de la Berlin anunta inchiderea granitelor cu Danemarca si Luxemburg.

Alte mii de romani intra in somaj dupa inchiderea magazinelor din mall. Ce ramane deschis pentru public

Asa cum scriam intr-un articol anterior, in data de 17 martie, aceasta criza epidemiologica aduce cu sine si alte efecte, in afara de cele medicale, si anume o noua criza economica. Astazi, Guvernul Orban a anuntat ca cel putin opt OUG-uri si alte ordonante vor fi aprobate astazi, cele mai asteptate masuri fiind cele pentru .

Canada anunta inchiderea frontierelor pentru toti cetatenii straini. Exceptie fac cetatenii americani

Canada a decis inchiderea frontierelor pentru toti cetatenii straini, exceptandu-i pe cei americani, a anuntat premierul Justin Trudeau.

Guvernul spaniol a anuntat inchiderea frontierelor din cauza raspandirii noului coronavirus

Guvernul spaniol a anuntat inchiderea frontierelor sale, astfel incat, incepand cu miezul noptii, numai cetatenii spanioli, cei non-spanioli care invoca cauze de forta majora si bunurile necesare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )