Libnet.ro
UNICEF

20:31

Guvernul spaniol a anuntat inchiderea frontierelor din cauza raspandirii noului coronavirus

B1 B1,
Guvernul spaniol a anuntat inchiderea frontierelor din cauza raspandirii noului coronavirus

Guvernul spaniol a anuntat inchiderea frontierelor sale, astfel incat, incepand cu miezul noptii, numai cetatenii spanioli, cei non-spanioli care invoca cauze de forta majora si bunurile necesare. continuă pe B1

Guvernul spaniol a decretat stare de alarma din cauza raspandirii coronavirusului: Magazinele si barurile vor fi inchise iar circulatia vehiculelor si a persoanelor poate fi blocata

Premierul spaniol Pedro Sanchez a decretat starea de alarma in toata Spania pentru a opri extinderea coronavirusului. Decide sa aplice aceasta masura a doua oara intr-un regim democratic pentru a.

Guvernul ceh anunta inchiderea frontierelor incepand de luni

Guvernul ceh a anuntat, vineri, ca inchide frontierele tarii atat strainilor care vor sa intre in tara, cat si cehilor care vor sa plece in strainatate, incepand de luni, pentru a stopa astfel raspandirea noului coronavirus.

Cehia isi inchide granitele pentru toate statele, incepand de luni, din cauza raspandirii coronavirusului

Premierul ceh Andrej Babis a anuntat vineri ca guvernul de la Praga a decis sa inchida granitele pentru cetatenii straini sau pentru cetatenii care vor sa plece in afara tarii, incepand de luni, in.

Toate meciurile din Premier League au fost suspendate din cauza raspandirii coronavirusului

Tot fotbalul de elita din Anglia a fost suspendat cel putin pana la 3 aprilie ca urmare a raspandirii coronavirusului. Toate meciurile din Premier League, meciurile EFL din Super League si cele din Campionatul.

NATO isi reduce cel mai mare exercitiu din acest an din cauza raspandirii coronavirusului

Pandemia de coronavirus va afecta cel mai amplu exercitiu militar al NATO, Defender-Europe 20, la care urmau sa participe 37. 000 de militari incepand din aprilie pana in mai, in sapte tari.

Canada anunta inchiderea frontierelor pentru toti cetatenii straini. Exceptie fac cetatenii americani

Canada a decis inchiderea frontierelor pentru toti cetatenii straini, exceptandu-i pe cei americani, a anuntat premierul Justin Trudeau.

Ucraina isi inchide frontierele dupa primul deces din cauza COVID-19

Ucraina a anuntat, vineri, inchiderea frontierelor timp de cel putin doua saptamani, in urma inregistrarii primului deces din cauza noului coronavirus dintre cele doar trei cazuri de contaminare.

CORONAVIRUS |Ungaria si-a inchis granitele din cauza pandemiei de COVID-19

Premierul Ungariei a anuntat inchiderea granitelor pentru toti cetatenii straini, in incercarea autoritatilor de a tine sub control raspandirea noului coronavirus. Cetatenii Ungariei mai pot intra in.

Arabia Saudita suspenda toate zborurile internationale din cauza coronavirusului

Guvernul Arabiei Saudite a anuntat, sambata, suspendarea tuturor zborurilor internationale timp de doua saptamani din cauza pandemiei de coronavirus, a anuntat agentia de stat SPA.

Arabia Saudita suspenda toate zborurile internationale din cauza coronavirusului

Guvernul Arabiei Saudite a anuntat sambata suspendarea tuturor zborurilor internationale timp de doua saptamani din cauza pandemiei de coronavirus, a anuntat agentia de stat SPA, citata de EFE.

ştiri de la B1

actualitate, 20:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )